Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 3 mei 2018

Interieur crush: een unicorn mét gouden glitters boven de bank

Dit vinden we echt té leuk: een toffe Etsy webshop verkoopt de hipste dierenkoppen in alle kleuren van de regenboog. Zo hang je dus volledig zonder schuldgevoel een kleurige unicorn boven de bank. Of boven je bed. Of, als je het echt bont wilt maken, boven je toilet…

Onze favoriet is met stipt op #1 de unicorn. Wat een zoet beeld! We kunne ons voorstellen dat deze ontzettend leuk staat in een kinderkamer, maar ook in de woonkamer kan je deze unicorn een leuk plekje geven.

En je hoeft je natuurlijk niet te schamen omdat je een dierenkop boven de open haard hangt, want uiteraard zijn deze beestjes 100% nep. En dat is wel zo geruststellend.

roomed-unicorn
roomed-unicorn

Je hebt deze ultra-leuke unicorn variant al in huis voor €62,15. Als je niet verzot bent op een witte unicorn (we kunnen ons voorstellen dat je het allerliefst een knalroze variant aan de muur wilt hebben hangen!), dan ga je toch gewoon voor een andere kleur? Je kunt de unicorn in maar liefst 40 kleuren bestellen, en de glitterhoorn ook nog in 10 verschillende kleuren! Dus een bubblegum unicorn met een aquablauwe glitterhoorn? Yes please!

Spaar ze allemaal

Niet zo’n fan van unicorns, maar wil je het allerliefst een schattige panda in huis hebben? Of een ander dier? De keuze is echt reuze in de webshop. Wij selecteerden alvast onze favorieten voor je.

Je shopt ze hierrrr

Je shopt alles in deze webshop. Maar wees er snel bij, want de dierenkoppen gaan als warme broodjes over de digitale toonbank.

Nog een unicorn

In dit interieur kan je zien hoe leuk een witte unicorn met gouden hoorn gecombineerd kan worden. En wil je nog meer unicorns in huis? Ga dan voor dit té schattige kaarsje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: een unicorn mét gouden glitters boven de bank
Sluiten