Judith Tielemans
Judith Tielemans Eetkamer 5 jan 2022

Deze uitschuifbare eettafels zijn perfect voor een kleine ruimte

Dinertje gepland met een groep van 6 tot 8 mensen? Hartstikke gezellig natuurlijk, maar daar heb je wel de ruimte voor nodig. Of toch niet? Kies voor een uitschuifbare tafel en verleng de boel op het moment dat je een handjevol gasten in je huis ontvangt.

Ideaal voor een kleine ruimte, waar je alle vierkante meters wilt benutten.

uitschuifbare tafel
Bron: La Redoute La Redoute

1. Uitschuifbare eettafel

Hij lijkt misschien vintage, maar dat is ‘ie niet. De makers van deze tafel hebben de retro uitstraling meegenomen in dit nieuwe uitschuifbare design. Bij deze tafel kun je het blad verlengen, zodat ie er niet langer meer 4, naar 6 personen aan passen.

Deze mooie massief eiken optie, kun je nu in de sale scoren voor €265,30. En je hoeft niet bang te zijn dat de boel in elkaar valt: onderaan het blad is namelijk een onzichtbaar veiligheidssysteem geïnstalleerd!

Bron: Made.com

2. Ronde tafel

Dit tafeltje van Made.com is gemaakt van eikenfineer, waardoor ‘ie er super Scandinavisch uitziet. De ronde tafel is 120 centimeter, maar als je ‘m uitschuift, krijg je nog eens extra 40 centimeter cadeau. Daardoor kun je er makkelijk met z’n zessen aan eten. Voor €749 is Albers (zo heet ‘ie) van jou.

uitschuif tafel
Bron: Maisons du Monde Maisons du monde

3. Rechthoekige eettafel

Deze BRONX eetkamertafel (€ 399,-) van Maisons du Monde is perfect voor kleine ruimtes, waar je geen ruimte hebt voor een grote tafel. Als je toch af en toe een groep mensen wilt ontvangen, kun je gebruik maken van twee verlengstukken van 35 centimeter per stuk. Op deze manier bereik je een lengte van 230 centimeter, ideaal om dat etentje te vieren waar je al zo lang over droomt!

Bron: Made.com

4. Ovale eettafel

Hou je voor donker hout? Dan is dit design van Made.com voor €829 misschien wel iets voor jou. Aan deze donker eiken tafel kun je makkelijk met 8 mensen aan dineren. Bovendien geeft de tafel een moderne en Scandinavische touch aan je ruimte.

Ook niet onbelangrijk: stoelen in alle kleuren en maten staan er mooi onder. Aanschuiven maar!

uitrekbare tafel
Bron: bader.nl bader.nl

5. Klassieke uitschuiftafel

Rechthoekig, gemaakt van massief hout uit de notenboom: deze klassieke eettafel staat mooi in een oud huis met een keurig interieur. Dankzij de uitklapbare ‘oortjes’ kun je aan beide kanten 20 centimeter  oppervlakte winnen. Iets voor jou? Voor €629,- haal je de tafel in huis.

Deze uitschuifbare sauna is zo groot als een boekenkast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze uitschuifbare eettafels zijn perfect voor een kleine ruimte
Sluiten