Uit dit fijne appartement kun je een heleboel inspiratie halen!

Binnenkijkers blijven toch wel onze favoriete artikelen. We dromen namelijk zelf ook vaak weg bij de mooiste interieurs, maar je kunt er vooral een heleboel inspiratie uit halen! Dit Zweedse appartement heeft een super clean interieur met neutrale kleuren en goede accessoires. Dit alles wordt extra ondersteund door de prachtige, hoge plafonds en de klassieke elementen die sinds de bouw in 1885 gelukkig bewaard zijn gebleven. We weten zeker dat je uit dit fijne Scandinavische appartement veel styling inspiratie kunt halen.

Scroll maar snel verder, maar niet voordat je ook onze tips hebt gelezen voor zo’n fijn en clean interieur als dit!

Wat wij zo fijn vinden aan dit appartement is dat de klassieke elementen een hoofdrol spelen. Door deze elementen – denk aan de sierlijsten van het plafond, de visgraat vloer en de prachtige houten deuren – te combineren met een licht, Scandinavisch interieur krijgt het appartement een eigentijdse look.

De woonkamer lijkt zo uit een fotoshoot te komen, maar door de te gekke gallery wall krijgt het interieur toch een persoonlijke touch. Ben je benieuwd naar meer inspiratie voor een goede gallery wall? Bekijk dan ook even deze binnenkijker.

De boom in de woonkamer is trouwens een pachira. Deze wordt ook wel geldboom genoemd. Benieuwd waarom? Dat lees je hier.

De prachtige originele deuren bieden toegang tot de fijne slaapkamer. Het voordeel van zulke deuren is dat je de slaapkamer echt bij de woonkamer kunt betrekken. En helemaal als het er zo prachtig uitziet, is het echt een mooie toevoeging aan je woonkamer. De blauwe muren van de slaapkamer geven de woonkamer meteen wat kleur!

Ook al lijkt de slaapkamer op het eerste gezicht heel simpel, je kunt hier evengoed heel wat styling inspiratie uit halen. Te beginnen met het bed! Door een dekbedovertrek en een sprei in verschillende tinten grijs te gebruiken, creëer je diepte. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook lekker cozy uit. De kleuren van het kunstwerk aan de muur zijn aangepast op het kleurenpalet van de gehele slaapkamer. Om het geheel iets minder koel te maken staat er tegen de muur een vintage houten opbergkist.

In tegenstelling tot de rest van het appartement heeft de keuken een landelijke look. Een simpele manier om de ruimte een landelijke uitstraling te geven zijn schrootjes. Deze smalle houten latjes schroef je zo tegen de muur aan. Nu worden schrootjes vaak gezien als héél erg ouderwets – en dat zijn ze stiekem ook wel een beetje – maar je ziet dat wanneer je ze wit kleurt, het een fijn Scandinavisch effect heeft!

Wanneer je niet wil gaan voor een industrieel interieur, kunnen zulke verwarmingsbuizen een doorn in het oog zijn. Maar deze home office bewijst dat dit zeker niet hoeft. Gebruik de buizen liever, in plaats van ze weg te werken. De buizen zijn een prima plek om mooie foto’s en prints achter te klemmen.

www.alvhemmakleri.se

Reageer op artikel:
Uit dit fijne appartement kun je een heleboel inspiratie halen!
Sluiten