Uit dit appartement kun je heel wat styling ideeën halen

Als je Roomed regelmatig bezoekt, weet je dat wij een zwak hebben voor Scandinavische interieurs. De voornaamste reden voor die liefde is dat Scandinavische appartementen zo ontzettend inspirerend zijn. De styling ideeën die we uit deze interieurs halen kunnen we altijd meteen kwijt in onze eigen interieurs en zo niet, dan is het wel weer de inspiratie voor een nieuw artikel op Roomed.

Zo schreven we onlangs aan de hand van een aantal binnenkijkers nog een artikel met tips voor een Scandinavische keuken. De keuken in dit appartement in Göteborg geeft ons ook weer nieuwe ideeën evenals de rest van het interieur. Kijk maar even mee..

Het eerste wat opvalt is de opstelling in de woonkamer. Waar je normaal gesproken al gauw de bank tegen de wand zou zetten, is hier gekozen voor een opstelling in het midden van de kamer. Misschien niet de meest praktische inrichting, maar het creëert wel symmetrie met de twee ramen op de achtergrond aan beide kanten van de bank.

Wij zijn ook groot fan van de prachtige, zachte nude tint op de muren. Doordat het plafond, de kozijnen en lijsten wit zijn, heeft de kamer wel een frisse uitstraling.

>> Inspiratieboost: ronde eettafels

Leuk idee: stapel verschillende open boxen van verschillende groottes op. Zet de boxen vol met je verzamelobjecten, zoals tijdschriften, planten, kunst items en andere leuke finds.

Ben je op zoek naar net zo’n leuk behang met vogeltjesprint of één van de andere items uit deze kamer? Shop the look van de slaapkamer hier.

Sommige kledingstukken verdienen ook gewoon een ereplek in je interieur. Hang je mooiste fashion item aan een mooie kledinghanger, die je vervolgens aan de deur van je kledingkast kun hangen of aan een ladder bijvoorbeeld.

Vervang kastdeurtjes door gordijnen om ruimte te besparen. Zo creëer je ook meteen een landelijke Franse look!

De Hang it all kapstok is van ons favoriete designer duo Charles en Ray Eames. Leuke styling ideeën voor de kapstok vind je hier.

www.bjurfors.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Uit dit appartement kun je heel wat styling ideeën halen
Sluiten