5 stijlvolle manieren om een vintage typemachine in huis te verwerken

Waar we tegenwoordig snel onze laptop of telefoon gebruiken om iets te typen, pakten we nog niet eens zo heel lang geleden liever een typemachine. Tegenwoordig gebruiken we diezelfde typemachine echter liever als decoratie, want stiekem staat een vintage typemachine toch wel heel leuk in ons interieur.

Of je nou een industriëel interieur, een eclectisch interieur of juist een klassiek interieur hebt, dat maakt niet uit. De vintage typemachine rockt elke interieurstijl – en daarom durven we te wedden dat ‘ie ook hartstikke tof in jóúw interieur staat.

1. Als eyecatcher in een open kast

Wij zijn bij Roomed gek op open kasten – mits er mooie items in staan die goed bij elkaar passen. Een typemachine is wat ons betreft een echte eyecatcher in een huis.

En combineer de typemachine dan vooral met andere oude items die veel geschiedenis uitstralen. Je geeft er je woonkamer in één klap een vintage gevoel mee, en daar houden we van.

2. Een gekleurd exemplaar als kleuraccent in huis

Heb jij een gekleurde typemachine weten te bemachtigen? Lucky you. Met een felgekleurd exemplaar voeg je heel gemakkelijk een splash of color toe aan jouw interieur.

Typemachines heb je in allerlei kleuren, soorten en maten, dus we durven te wedden dat er ook een gekleurde variant te verkrijgen is die goed in het kleurenpalet van jou thuis is.

Meer balans in huis – 4 tips om warme en koele kleuren goed te combineren

3. Als statement piece op een dressoir

Een typemachine is een leuke manier om je dressoir wat extra joie de vivre te geven. We vinden de combinatie van een oud houten dressoir en een zwarte machine altijd prachtig, maar ook andere soorten typemachines doen the trick.

4. Op een bureau voor een vintage feeling

Je kunt natuurlijk ook helemaal back in the days gaan, en een typemachine gewoon op een klein houten bureau neerzetten. Een vulpen ernaast, een mooi stuk papier erin, en je voelt je weer helemaal alsof het 1960 is.

5. Combineren met vetplanten

Een typemachine en vetplanten zijn wat ons betreft een match made in heaven. Beide zorgen voor een klassieke, vintage gevoel. Toen we de bovenstaande “bloempot” zagen, waren we dan ook meteen verkocht. Deze DIY is toch té leuk?

6 tips om je op weg te helpen met het verzorgen van vetplanten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 stijlvolle manieren om een vintage typemachine in huis te verwerken
Sluiten