Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Duurzaam 24 sep 2020

5 items die je altijd tweedehands kan kopen (en dat kan tijdens de pop-up van Reliving)

Ananda en Jody van Reliving ken je inmiddels wel: ze zijn experts in het vinden van tweedehands en vintage meubels en accessoires. Op 27 september organiseren zij voor de derde keer een pop-up in Amsterdam, en we vertellen je er alles over.

Tijdens de pop-up krijg jij de kans om de mooiste interieur items van Reliving te scoren. Hun favoriete verkopers en interieurstylisten hebben speciaal voor dit de pop-up de mooiste meubels en accessoires geselecteerd om te verkopen.

Om je alvast een beetje op weg te helpen tijdens je zoektocht, zetten wij 5 eyecatchers voor je op een rij. En ja, je kunt ze allemaal terugvinden in de Reliving warehouse dit weekend.

5 items die je altijd tweedehands zou moeten kopen

1. Spiegeltje, spiegeltje…

Spiegels! Van antieke gouden randen tot een rotan lijst; bij Reliving komt het allemaal voorbij. Het leukste is nog dat je je tijdens de pop-up waant in een wereld waar verschillende kamertjes en gezellige hoekjes zijn ingericht. Dan kan je dus meteen zien hoe de items in jouw interieur zouden staan.

Bron: Annebel Eppinga

2. Alles over de vloer halen

Ken je dat, die drang om je hele interieur om te gooien? Tip van ons: met een mooi vloerkleed geef je jouw woonruimte meteen een nieuwe look. En dan hebben we ook nog goed nieuws, ook vloerkleden vind je terug op het interieur weekend van Reliving. Van groot tot klein.

3. Echt vintage: dressoirs

Op zoek naar een mooi dressoir? Tweedehands zijn ze er in overvloed – en vaak ook nog voor een zacht(er) prijsje. Benieuwd? Check anders alvast Reliving.nl voor het aanbod en kom zaterdag of zondag gezellig langs.

4. Vazen in alle soorten en maten

We snappen dat je over grote uitgaven vaak even na moet denken. Daarom kun je ook een hele hoop leuke kleine accessoires scoren tijdens het Reliving interieur weekend. Denk bijvoorbeeld aan vazen. Van een echte West Germany tot vintage Delftsblauw; het is er allemaal. En droogbloemen trouwens ook, dan ben je in een keer klaar.

Bron: Annebel Eppinga

5. Trendy bar carts

Bar carts zijn echte eyecatchers voor ieder interieur. Vandaar dat je er tijdens het Reliving interieur weekend ook een aantal voorbij zal zien komen. Neem er eentje mee en stijl hem thuis af met wat drankjes, boeken, servies of ander leuk spul. Daar ga je geen spijt van krijgen!

De (gratis) tickets voor het Reliving interieur weekend kan je hier bestellen.

Wie Wat Waar

Datum: zaterdag 26 (veiling) en zondag 27 september 2020
Adres: Coenhavenweg 6B
Parkeren: is gratis. Dit kan voor de deur of aan de achterkant van het gebouw.
Openbaar vervoer: vanaf station Amsterdam Sloterdijk kan je bus 36 nemen richting Buikslotermeer. Stap uit bij bushalte Nieuwe Hemweg en vanaf daar is het 15 minuten lopen.
Betalen: kan alleen met pin. Zorg dus dat je je pas/telefoon bij je hebt.

Meer artikelen van Reliving lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 items die je altijd tweedehands kan kopen (en dat kan tijdens de pop-up van Reliving)
Sluiten