Frederique Rekers
Frederique Rekers Tuin 15 mei 2021

Gezellig in de tuin: dit zijn dé tuinverlichting trends 2021

Of je nu een enorme tuin hebt of een mini dakterras, je kunt jouw leefruimte buiten een stuk gezelliger maken met de juiste verlichting. Als de zon ondergaat hoef je niet per se naar binnen te gaan: met déze tuinverlichting trends 2021 kom jij de zomer wel door.

Er zijn eindeloos veel manieren om jouw buitenverlichting te kiezen. Wij helpen jullie een handje.

Tuinverlichting trends 2021

We zijn nog steeds veel thuis dus je mag je tuin in de zomer best je tweede woonkamer noemen. Daarom des te belangrijker dat je voorbereid bent op lange zomeravonden en heerlijke cozy avondjes in je tuin.

Achtertuin klaar? Pak dan eens je voortuin aan met déze voortuin ideeën

Kandelaren/lantaarns

Kaarsen in je tuin geven enorm veel sfeer. Toch vervelend als deze telkens worden uitgeblazen door de wind. Kandelaren zijn hiervoor een goede optie. Zet de kaars in de kandelaar en je hebt prachtige verlichting om naar te kijken.

Je kan ook kiezen voor prachtige lantaarns met unieke patronen. Het licht valt zo op een bijzondere manier in je tuin waardoor er in een klap heel veel sfeer ontstaat.

Wandlampen

Als jouw tuin niet al te groot is, is het natuurlijk zonde om grote lampen te plaatsen die de ruimte in beslag nemen. Wandlampen zijn hiervoor een goede optie en geven je het gevoel alsof je gewoon binnen zit.

De 17 mooiste bureaulampen die voor licht zorgen tijdens deze donkere dagen


Rotan it is

Ga voor tuinverlichting in een rotan stijl. Dit natuurlijke materiaal geeft een (hoe raad je het) natuurlijke sfeer in je tuin en zorgt voor veel rust. In combinatie met veel groen is jouw tuin zo af!

Tuinverlichting trends 2021 Grijze tuinlampen

De kleur grijs is populair in tuinen dit jaar. Met name in combinatie met felle pastelkleuren en verschillende wittinten gaat grijs in je tuin erg goed. Voor een harmonieuze look ga je voor een grijze tuinlamp.

Minimalistische verlichting

Buitenshuis wil je kleinere lampen om meer gezelligheid te creëren. Een grote plafondlamp gaat nu eenmaal niet en daarom is kleine tuinverlichting populairder.

Zó kan je jouw teakhouten tuinmeubelen het beste schoonmaken

Tuinverlichting trends 2021
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

HomebncNewdecortrends

Reageer op artikel:
Gezellig in de tuin: dit zijn dé tuinverlichting trends 2021
Sluiten