Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Trends 28 feb 2020

Tof: deze tuinmeubels zijn leuk voor buiten én binnen

Van interieur gaat ons hartje sneller kloppen, maar dat betekent niet dat we altijd binnen zitten. Van leuke meubels in de tuin of op het balkon worden wij ook vrolijk. En nog beter: deze tuinmeubels zijn tof voor binnen én buiten. The best of both worlds.

Oké, met alle stormen van de afgelopen tijd voelt het nog lang niet als voorjaar. Toch komt het er sneller aan dan je denkt. Daarom is het slim om ons er goed op voor te bereiden of om gewoon lekker dag te dromen bij het idee van zomeravonden met zoete cocktail in de achtertuin.

Genieten op comfy tuinmeubels

De juiste tuinmeubels zorgen ervoor dat we optimaal kunnen genieten van lekker weer. Niets is beter dan fijn achteroverleunen en je geen enkel moment zorgen te hoeven maken over meubels die oncomfortabel voelen of na verloop van tijd niet meer lekker zitten.

Een aantal designmerken van (tuin)meubelen zoekt nu de grens op tussen meubels voor binnen en buiten. Zij vinden en willen dat je buiten net zo lekker kan zitten als binnen en dat de meubels eruitzien alsof je ze ook binnen neer kan zetten.

Neem bijvoorbeeld deze tuinmeubels van B&B Italia. De felle blauwe bank is stijlvol genoeg om ook binnen te kunnen staan. De hele tuinset ziet er comfortabel en knus uit. Helemaal niet zoals je typische rieten of plastieken tuinmeubels.

Ook het Italiaanse Cassina heeft een nieuwe collectie tuinmeubels die de grens tussen binnen en buiten opzoekt. De bovenstaande meubelen hebben lichte zomerse kleuren en een vrolijke houttoon, maar zien er ook erg comfortabel en trendy uit.

tuinmeubels van co van der horst
Bron: Co van der Horst

Maar je hoeft niet helemaal in Italië te zijn om dit soort meubelen te vinden. Ook het Nederlandse merk Co van der Horst maakt gebruik van deze trend. Hun tuinmeubels zien er stijlvol en behaaglijk uit, maar zijn tegelijkertijd praktisch om buiten te gebruiken.

Wij hebben in ieder geval zin in een zomerse cocktail, een lekker zonnetje en comfortabele tuinmeubels om languit op te zitten.

Meer inspiratie voor buiten

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tof: deze tuinmeubels zijn leuk voor buiten én binnen
Sluiten