Het pitoreske tuinhuis is bijna mooier dan de woonkamer van het appartement zelf

Een fijne bank waar je languit op kan liggen, een stijlvolle rieten stoel met een zacht kleedje en een nonchalant gestyled metalen bijzettafeltje. En dat alles gestoken in een smaakvol Scandinavisch jasje. Je zou denken dat de woonkamer de perfecte plek is om neer te strijken na een lange dag. Maar toch is het niet onze favoriete plek van het appartement – wij zijn namelijk tot over onze oren verliefd op het pitoreske tuinhuis.

Kijk verder om te zien waarom.

Basic, maar daarom niet minder stijlvol. De woonkamer bevat alle ingrediënten van een geslaagd Scandinavisch stijltje.

Vind je een strakke witte muur net wat te saai, maar wil je ook niet uitpakken met kleur? Ga dan voor een structuur, zoals hier is gedaan met hout. Ondanks dat de planken net als de omliggende muren en het plafond ook wit zijn, voegt het toch net wat meer warmte toe en een verrassende twist. Je kunt natuurlijk ook hetzelfde doen met behang; een glanzende finish geeft bijvoorbeeld ook weer een heel ander effect.

Hoe schattig is dit tuinhuis? In het midden van het perkje is een idyllisch plekje gecreëerd wat ons doet denken aan de ideale picknickspot. De lampionnen en de klimop maken het plaatje compleet.

Verder loeren

Oké, het tuinhuisje mag dan wel de showstopper zijn – maar dat betekent niet dat het appartement zelf geen pareltje is, Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stadshem

Reageer op artikel:
Het pitoreske tuinhuis is bijna mooier dan de woonkamer van het appartement zelf
Sluiten