Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 5 apr 2019

6 x originele inspiratie voor het geven van het perfecte tuinfeest

Organiseer jij een tuinfeest of een grote grote BBQ en ben je op zoek naar een aantal leuke, creatieve ideeën om je buitenfeestje compleet te maken? Wij speurden even het web af naar de meest sfeervolle tuinfeestjes en verzamelden een héleboel inspiratie.

Van gave koelers voor je drinks tot feestelijke aankleding; wij zetten de leukste ideeën voor je tuinfeest op een rijtje.

1. Coole koelers

Niemand wordt blij van een lauw biertje en aangezien je buiten een feestje geeft, is de koelkast nèt even verder lopen dan normaal. Hoe leuk is het dan om de drankjes in een kruiwagen, boot, grote krat of emmer te koelen?

2. Limonadetap

Met warm weer is het belangrijk om veel water te drinken. Zo’n limonadetap ziet er super leuk uit en is ook nog eens functioneel èn handig voor de kids, die hun eigen glaasje limo kunnen tappen. Vul verschillende tappen met water, limoen, munt, komkommer, grapefruit en welk fruitje je ook lekker vindt.

Es ist eindeutig Zeit für Kuchen ? #hochzeitsreportage #hochzeitstorte #donuts #donutwall #hochzeitsdeko #weddingdecoration #weddingcake

28 Likes, 5 Comments – Hochzeitsfotograf Licht & Herz (@licht.und.herz) on Instagram: “Es ist eindeutig Zeit für Kuchen ? #hochzeitsreportage #hochzeitstorte #donuts #donutwall…”

3. Donut wall

Super voor de kids, maar stiekem vinden we dit zelf ook ge-wel-dig. Met een donut wall zit het met de snacks sowieso al goed. We vinden deze trend zo charmant, wij zouden zo ook een donut wall kopen.

4. Houd het warm

Helaas kan het ‘s avonds nogal afkoelen in ons landje, maar dat betekent natuurlijk niet dat je tuinfeest dan naar binnen verplaatst. Zorg voor warme plaids en vuurschalen, bijvoorbeeld een vuurkorf gemaakt van een oude wastrommel.

5. Pallet-meubilair

Nu kunnen we ons zo voorstellen dat je geen schuur vol buitenmeubilair hebt staan. Je kan dat natuurlijk oplossen door een set meubels te huren voor je tuinfeest, maar je kan ook even op zoek naar een aantal oude pallets en die omtoveren tot banken met kussens erop of maak zelf een tafel van pallets.

6. Buitenbios

Movienight? Haal de geluidsboxen en projector naar buiten, span een wit doek tussen de bomen en wacht tot het donker wordt. Maak je bios compleet met deze essentials.

Verplaatst je tuinfeest toch naar binnen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 x originele inspiratie voor het geven van het perfecte tuinfeest
Sluiten