De meest stijlvolle ideeën voor een toffe tuinafscheiding

De meest stijlvolle ideeën voor een toffe tuinafscheiding

Wil je een mooie tuinafscheiding toevoegen aan je tuin? Dan wil je natuurlijk wel dat de stijl van die tuinafscheiding helemaal past bij de rest van de uitstraling van je tuin. Je gaat immers niet voor een romantische schutting bij en volledig moderne tuin. Daarom hebben wij de mooiste tuinafscheiding ideeën op een rijtje gezet (voor elke tuinstijl!).

Stijlvolle ideeën voor jouw tuinafscheiding

Een schutting 2.0

De normale houten schutting (met zowel horizontale als verticale houten planken) die hebben we anno 2018 wel gezien. Wij gaan liever voor de schutting 2.0. Denk aan een schutting met twee kleuren, een originele soort structuur of een combinatie van die twee, zoals in de schutting hierboven. Je geeft je tuinafscheiding in één klap een toffe look.

Heb je ook ons artikel over een zwarte schutting al gelezen? Een luxe uitstraling is zo gepiept met een flinke lik zwarte verf.

Een rij met bomen als afscheiding van de tuin

remodelista

Niet de meest dichte tuinafscheiding, maar wel mooi: een volle rij met bomen. Staat vooral mooi als je een enorme tuin hebt waarbij je graag verschillende vlakken van elkaar scheidt. In een kleine achtertuin raden we dit echter niet aan.

Een romantische schutting

Wit, roze en bloeiende rozen: yes, van een romantische schutting worden we ontzettend blij! Zo’n heerlijk sfeertje past goed in een tuin met veel bloemen en string lights. En het liefst ook nog een lekker glas champagne, s’il vou splaît.

Een hek met klimop als scheiding van de tuin

designenwonen
carex

Klimop geeft een sprookjesachtige look aan je tuin. Daar worden we blij van. Realiseer je wel dat je niet binnen een dag een dichte klimop tuinafscheiding hebt, dit zal wel een aantal maanden duren. In de tussentijd heb je dus nog wat doorkijk, maar denk vooral aan het prachtige eindresultaat.

Je tuin afscheiden met wilgentakken

Wilgentakken zijn hot! Naast dat het een fijne afscheiding van je tuin maakt, ziet het er ook gewoon heel stijlvol uit. En dat willen we tenslotte allemaal, toch?

Andere tuinideeën voor buiten