Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 3 mrt 2015

Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 dingen waar wij deze week op de Roomed redactie heel vrolijk van worden!

1. Bronzen maatbeker van Ferm Living

Heb je ooit een maatbeker gezien die je graag in het zicht zet? Wij ook niet, totdat we deze beker van Ferm Living tegenkwamen. In één woord: wauw! Je koopt de maatbeker hier voor €22,-

2. De badkamers in het Ace Hotel

Zoals je ongetwijfeld weet, zijn wij groot fan van het Ace Hotel en hoewel we al eerder beelden van hun vestiging in LA zagen, hadden we nog geen kijkje in de badkamer genomen. Tot nu, en we zijn omvergeblazen door het gave design! Psst.. we hebben ook een DIY hoofdbord van stoer legercanvas geïnspireerd op het Ace Hotel.

Bron: etsy

3. Wolkjes om mee te schrobben en om van te eten

Één van onze favoriete bezigheden: Etsy afspeuren naar originele producten en coole shops. Zo kwamen we bij Snugstudio deze wolkjes tegen: een snijplank en een sponsje. Je koopt ze beide hier voor €26,90

4. Stoelendans

Bovenstaande video brengt een ode aan de legendarische Deense architect en designer Arne Jacobsen. Zijn Series 7 stoelen werden iconisch voor de 20ste eeuw en wij worden heel erg vrolijk van deze stoelendans!

5. Waterijsjes aan de wand

Van deze posters krijgen we helemaal zin in de zomer. De waterijsjes kosten €47,- per stuk en zijn hier verkrijgbaar in zachtroze of zachtblauw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten