Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 26 januari 2016

Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom maken wij elke week de ‘tuesday treasures’: een overzichtje van de 5 favorieten van de Roomed redactie.

1. Roomblush-mini

Het Belgische merk Roomblush heeft er een nieuwe collectie bij! We moeten nog heel even wachten – de kindercollectie is vanaf maart verkrijgbaar – maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet alvast wat vooronderzoek mogen doen! De collectie bestaat uit schattige prints en zachte stofjes. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast is de normale collectie ook uitgebreid met véél botanische prints. Bekijk de collecties hier.


2. Een tripje naar Leiden

Na Zwolle reisden we afgelopen week af naar Leiden om voor jullie een overzicht te maken van de leukste hotspots in deze gezellige stad. Vol inspiratie kwamen we weer terug, want we hebben een heleboel leuke winkels en restaurants bezocht! Bekijk hier onze cityguide.


Bron: Sarah K. Benning

3. Geborduurde kunstwerkjes

We verklapten het in het artikel over onze favoriete Instagram accounts al een beetje: we zijn fan van geborduurde kunstwerkjes! Gelukkig komen we de borduursels steeds vaker tegen (en niet alleen bij oma aan de muur). Wil je zelf ook beginnen? Instagram en Pinterest staan boordevol inspiratie van volleerde borduurders.


4. Lile Sadi

De nieuwe collectie van Lile Sadi is té mooi. We kunnen bijna niet kiezen uit de vele sieraden, accessoires en meubels! Maar, hun nieuwe ‘Gem’ boekenplank staat toch wel echt bovenaan ons verlanglijstje.


5. De leukste DIY

De katten tipi was toch wel de leukste DIY die we tot nu toe hebben gemaakt. Het is altijd top om te zien als het eindresultaat precies is zoals je van tevoren had bedacht, maar bij deze DIY was het extra bijzonder. Onze fotogenieke leen-kat is namelijk helemaal fan van zijn nieuwe onderkomen en wil niets anders meer!

Dat was ‘m! Ben je benieuwd naar de tuesday treasures van vorige week? Bekijk ze hier!

Reageer op artikel:
Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten