De tropische sfeer in dit huis op Ibiza laat je verlangen naar de zomer

In Nederland zijn de temperaturen afgelopen weken flink gedaald en dat laat ons altijd extra wegdromen bij het zien van een fijne zomerse plek. En dit huis op Ibiza is daar een perfect voorbeeld van!

De warme aardse tinten van het huis zorgen voor een tropische sfeer. In het interieur wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het huis een rustieke uitstraling heeft.

De sfeer van dit buitenzwembad doet ons terugdenken aan dit mooie hotel op het eiland Rodos.

>> Match made in heaven: tropische planten met roze

Ook in de badkamer wordt een aardse sfeer gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met de stenen muren en vloer. Meer inspiratie voor een badkamer met natuurlijke elementen? Bekijk dan deze Inspiratieboost!

Dit huis op Ibiza is eigenlijk heel minimalistisch ingericht. Vaak betekent dat een witte basis met een paar grote meubels en weinig accessoires, maar dit huis laat zien dat het ook anders kan. Er wordt veel gebruik gemaakt van dezelfde materialen (linnen, rotan en steen) wat het interieur een rustige look geeft. Die rustige sfeer wordt nog eens extra versterkt door het rustige kleurenpalet.

MEER LEZEN
Als je nog lang niet klaar bent met de zomerse sfeer van Ibiza en benieuwd bent hoe je deze look bij jou thuis kunt aanbrengen, check dan even dit moodboard ter inspiratie!

annabellkutucu.com

Reageer op artikel:
De tropische sfeer in dit huis op Ibiza laat je verlangen naar de zomer
Sluiten