Even wegdromen bij een tropisch interieur in Australië

Tijdens deze donkere (en vooral koude) dagen is het heerlijk om even weg te kunnen dromen bij een tropisch interieur waar je spontaan zomerkriebels van krijgt. Dit huis in Australië geeft je precies die sfeer!

Ga dus heel even lekker onderuit zitten en laat je vooral inspireren door dit prachtige interieur met tropische vibes.

>> Lees ook: zo maak je van jouw interieur een tropisch paradijs

Dat het interieur een natuurlijke sfeer heeft is niet zo gek als je ziet op wat voor plek het huis staat. Het huis wordt omringt door prachtige groene natuur.

Wij spotten meteen een van de – volgens ons – allermooiste combinaties voor in je interieur: tropische planten met roze. Door deze twee felle kleuren met elkaar te combineren creëer je niet alleen contrast, maar ook gewoon een heel vrolijke, zomerse sfeer. Meer lezen over deze match made in heaven? Check dit artikel.

Opvallend aan dit huis is dat het op sommige delen best minimalistisch is ingericht, terwijl het resultaat alles behalve saai is. Er staan niet bijzonder veel meubels in huis en ook qua accessoires is het geheel eigenlijk heel rustig gehouden. Toch ziet dit interieur er niet per se uit zoals we een minimalistisch huis gewend zijn, want er gebeurt veel.

Hoe dat kan? Er is flink uitgepakt bij de aankleding van de basis van het interieur. Dat betekent: opvallend behang, kleurrijke bekleding en dit alles in combinatie met een mooie betonnen vloer. Er wordt dus vooral gespeeld met verschillende printjes en materialen in plaats van accessoires en meubels. En door de vele ramen is de natuur buiten natuurlijk de allerbeste backdrop!

Het huis is heel ruim en daar wordt goed gebruik van gemaakt. De open vierkante ruimte is ingedeeld in verschillende delen, zonder dat die verschillende delen zich afzonderlijk van elkaar afsluiten.

De tropische sferen van het woongedeelte gaan over in een wat strakker interieur in de badkamer.

Maar deze witte tegels zijn niet het ultieme focuspunt van deze badkamer. Dat is namelijk zonder twijfel de enorme glazen muur die ervoor zorgt dat het net lijkt alsof je midden in het oerwoud staat te douchen. We like!

>> Inspiratieboost: maak van je badkamer een urban jungle

De slaapkamer heeft een vrolijke sfeer door het kleurrijke bloemenbehang. Kleurrijk behang is een goede manier om je interieur een zomerse opsteker te geven.

Bekijk ter inspiratie bijvoorbeeld ook nog even deze mooie voorbeelden van een kleurrijke print op de muur voor in de gang, die ook bij jou thuis meteen zorgen voor een fijne binnenkomer.

Architect: Jesse Bennett
Interior Designer: Anne-Marie Campagnolo

www.jessebennett.com.au

Reageer op artikel:
Even wegdromen bij een tropisch interieur in Australië
Sluiten