Angstaanjagend en schattig tegelijkertijd: deze Trolls planters wil je in huis hebben

Trolls, you either love them or you hate them. Heb je ze nog op zolder liggen, maar weet je niet zo goed wat je er mee moet doen? Wij kwamen een leuk idee tegen op Pinterest: maak er een plantenpotje van voor kleine vetplantjes!

We kennen ze allemaal nog van vroeger: Trolls. En dat bedoelen we niet de nieuwe kleurrijke Troll poppetjes, maar de echte oude poppen met best wel enge gezichtjes en gekleurd hoogstaand haar.

Een plantje als haar

En over dat haar, daar moeten we het even over hebben. Want als je het haar voorzichtig van de poppetjes trekt, krijg je holle ruimte van het hoofd. En laat het nou heel leuk zijn om daar kleine vetplantjes in te potten, zodat jouw Troll een tweede leven kan hebben als bloempotje!

troll planter
Vida Suculenta by Sheila
troll planter
troll planter
Pinterest
troll planter

Wat vind jij? Zou je deze in huis hebben, of gooi jij het liefste de Trolls linea recta de prullenbak in? Mocht je ze leuk vinden, maar geen Troll meer in huis hebben: op Etsy koop je verschillende varianten (sommigen zelfs al met plantje!)

Nog meer bloempotten

Liever een cleane bloempot? Bekijk dan deze mooie grijze bloempotten met verfdruppels eens. Of ga terug naar je jeugd met deze leuke Pokémon planters, ze zijn toch té schattig? Andere leuke bloempotten voor kamerplanten shop je hier.

Reageer op artikel:
Angstaanjagend en schattig tegelijkertijd: deze Trolls planters wil je in huis hebben
Sluiten