Jaime Andreas
Jaime Andreas Trends 30 mei 2020

Lekker zomers! Dit zijn de trendkleuren van de zomer 2020

Richting de zomer kriebelt het bij veel mensen om weer wat te veranderen in het interieur. Accessoires die je huis een zomerse vibe geven of een nieuw fris kleurtje op de muur. Dit zijn de trendkleuren zomer 2020 op een rijtje. Hierdoor wordt het misschien makkelijker om een nieuwe kleur voor jouw interieur te kiezen.

Door een nieuwe kleur op de muur of meubels in een hele andere kleur dan de rest van je huis, kun je je interieur een simpele make-over geven. Het kleurenpalet bepaalt namelijk veel van de sfeer van je huis.

Trendkleuren zomer 2020

Geel en blauw

Een grote trend deze zomer is de combinatie van blauw en geel in het interieur. Het zijn beide opgewekte zomerse kleuren die het beste in elkaar naar boven brengen. Geel en blauw zijn redelijk opvallend en soms wat heftig, dus je kunt ze perfect combineren met neutrale tonen in het interieur. Zo houd je de ruimte rustig, maar tegelijkertijd geef je het een levendige sfeer.

Mint

Ook mint is een populaire kleur deze zomer, maar zal voor de rest van het jaar top blijven. Ook in donkere seizoenen zorgt mint namelijk voor de vrolijkheid die je nodig hebt.

Mint is een kleur die je in weinig interieurs tegenkomt en dat is zonde. Het is een subtiele zomerse kleur die je huis een frisse uitstraling kan geven. Je hoeft je bij mint geen zorgen te maken dat het te overdadig is; deze lichte kleur zorgt juist voor een ruimer en rustiger gevoel.

Donkergrijs en zwart

Zwart als kleur op de muur voelt altijd als een groot risico, maar vertrouw ons als we zeggen dat het er heel sophisticated en uniek uit kan zien. Begin met een klein muurtje en bekijk hoe het voelt. Je hoeft het niet te gebruiken op je muren, maar je kunt ook gaan voor vette zwarte meubels.

Is zwart toch te heftig? Donker grijs kan ook prachtig en elegant zijn. Metallic accenten kun je gaaf combineren met neutrale tonen of juist een heel sprankelend kleurtje zoals rood.

Meer lezen over kleuren in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker zomers! Dit zijn de trendkleuren van de zomer 2020
Sluiten