Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 6 jan 2018

De mooiste interieurs met dé trendkleur van 2018: Heart Wood

Vorig jaar zagen we al steeds meer roze in ons interieur (hallo pink paradise!). Van subtiele accessoires tot een fluwelen roze bank als eyecather. De zoetekauwen kunnen ook dit jaar weer hun hart ophalen. Maak kennis met de volwassen variant van roze: Heart Wood. Deze warme, rustgevende tint is volgens Flexa dé trendkleur van 2018.

Om jou te inspireren, hebben we de mooiste interieurs met deze fijne tint voor jou op een rij gezet.

kleur van 2018
Flexa

Heart Wood heeft een warme ondertoon, waardoor je interieur een huiselijke en fijne uitstraling krijgt. De kleur is mooi te combineren met aardetinten en natuurlijke materialen. Wil je iets meer glam? Voeg dan koperen accenten toe.

heart wood
Flexa

Een van onze favoriete combinaties: roze en (donker)groen. Je kunt zoals hierboven de muur verdelen in verschillende kleurvlakken, maar ook de gehele muur in de volwassen roze tint verven en hier een aantal weelderige planten voor zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bananenplant, voor een vleugje jungle?

roze dekbedovertrek
Moois en meer

Je hoeft natuurlijk niet per se je muur aan te pakken – je kan de warme mauve tint ook in huis halen met accessoires. Zelf vinden we dit dekbedovertrek prachtig! Deze koop je hier.

Entrance
Entrance

Warme en koele tinten kunnen ook prima gecombineerd worden, zoals je hier ziet. Het roze, het koele blauw en het ijzige grijs vormen samen voor een harmonieus geheel. Het is een kwestie van juist balanceren!

Wil je meer leren over het combineren van warme en koele tinten? Check dan hier onze tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste interieurs met dé trendkleur van 2018: Heart Wood
Sluiten