Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 28 sep 2021

Nog meer trends: dit wordt Karwei’s pittige trendkleur van 2022

Merk jij ook alweer dat het ‘s morgens steeds donkerder wordt als je opstaat? Dat kan maar één ding betekenen: langzaam kruipen we richting het eind van het jaar. En dát betekent dan weer dat we met de trends van 2022 aan de slag kunnen. Je kunt ons niet gelukkiger maken – op de Roomed-redactie zijn we gek op trends. Vandaag kijken we naar de Karwei trendkleur 2022.

En we kunnen alvast verklappen: deze kleur is héél anders dan de kleuren van het jaar 2022 van Flexa en Behr. Dat is een verfrissende keuze!

Kleur van het jaar 2022 van Karwei

Waar zowel Flexa als Behr voor een luchtige lichtblauwe kleur van het jaar gingen, gooit Karwei het op een andere boeg. De kleur van het jaar 2022 van Karwei is namelijk de kleur Ginger Gold geworden. Dat klinkt als de titel van een nieuwe James Bond-film, en zo ziet de kleur er ook wel een beetje uit. De gouden kleur straalt luxe uit, perfect om te gebruiken als een accentmuur in de woonkamer of keuken.

karwei trendkleur 2022 ginger gold
Bron: Karwei

Karwei zelf noemt de kleur Ginger Gold “een pure, pittige naturel die elk interieur laat fonkelen.” De kleur is ontstaan met de natuur als grootste inspiratiebron (dat komt overigens wél overeen met Flexa en Behr).

Er is gekozen voor deze inspiratiebron omdat de aardse tinten ons helpen met onze gemoedsrust en tegelijkertijd warmte bieden – Ginger Gold past perfect in dat plaatje.

Makkelijk combinaties maken met het trendpalet

Vind je het soms lastig om kleuren met elkaar te combineren? Speciaal daarvoor lanceert Karwei ook een trendpalet waar Ginger Gold in terugkomt. Of je nu voor twee kleuren uit het palet gaat of voor alle zes de kleuren, je weet een ding zeker: de kleuren passen perfect bij elkaar.

We doen graag nog een duit in het zakje: Ginger Gold past ook héél goed bij de kleur van het jaar 2021 van Karwei, Sandstone Beige. Deze lichtere, neutrale kleur is een mooie basis in je interieur. Lees hier wat we daar vorig jaar over schreven: Nieuws nieuws nieuws – Karwei doopt déze kleur to ‘Kleur van het jaar 2021’

Een frisse bries in je interieur met de kleur van het jaar 2022 van Flexa

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Karwei

Reageer op artikel:
Nog meer trends: dit wordt Karwei’s pittige trendkleur van 2022
Sluiten