Merve Ozturk
Merve Ozturk Trends 25 sep 2020

Nieuws nieuws nieuws: Karwei doopt déze kleur to ‘Kleur van het jaar 2021’

Hoera, we mogen weer een nieuwe kleur toevoegen aan het lijstje met ‘kleuren van het jaar’. Bouwmarkt Karwei roept (voor het eerst ooit! ) een kleur uit tot trendkleur 2021. De keuze is gevallen op’Sandstone Beige‘, en op de Roomed-redactie vinden we ‘m prachtig.

De naam zegt het al, het is een subtiele ingetogen kleur die rust geeft en andere items laat shinen. Aards én elegant in één. Omdat het een neutrale kleur is, komt de trendkleur van 2021 goed tot zijn recht in alle woonstijlen.

Trendkleur 2021 Sandstone Beige
Bron: Karwei

De trendkleur van 2021: Sandstone Beige

De trendkleur 2021 Sandstone Beige dient een subtiele basis voor jouw interieur. De kleur matcht mooi in met verschillende nude-tinten en zorgt voor een warme sfeer in huis. Net zoals de Flexa’s Kleur van het jaar 2021 (daarover kees je hier meer).

Houd jij van meer pit en heb je liever een muur met een fel kleurtje? Goed nieuws. De trendkleur komt namelijk niet alleen als muurverf, maar komt ook voor in gordijnen, kussens, lampen, vloerkleden, meubels en behangprints. Deze trendkleur kun je goed combineren met andere kleuren en helpt jou om balans te houden in huis, zodat jouw interieur er straks niet chaotisch uitziet.

Lees ook: Neutrale kleuren saai? No way, dit huis bewijst dat een tof interieur niet veel nodig heeft

Trendkleur 2021 Sandstone Beige
Bron: Karwei

Kun je niet wachten en wil je deze kleur het liefst nú in huis? De trendkleur van 2021 Sandstone Beige is nu verkrijgbaar als muurverf bij alle Karwei-winkels.

Als je er nog niet helemaal over uit bent, ga dan voor de kleurtester. De trendkleur is namelijk ook beschikbaar in een 100 ml kleurtester. Als je er toch voor kiest om de kleur aan te schaffen, dan ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Check ook andere trends voor het jaar 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuws nieuws nieuws: Karwei doopt déze kleur to ‘Kleur van het jaar 2021’
Sluiten