Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 4 sep 2018

Dit is de trendkleur van het jaar 2019 volgens Flexa: Spiced Honey

Vers van de pers! Zojuist heeft Flexa met een live-video op Facebook bekend gemaakt wat dé kleur van 2019 wordt. De keuze is gevallen op de prachtige geeltint Spiced Honey. En we moeten zeggen: we vinden het een prachtige kleur die we maar al te graag volgend jaar in ons interieur terug zien!

Met de aankondiging van de Flexa kleur van het jaar is het volgende trendseizoen écht begonnen. De opvolger van de trendkleur van 2018, Heart Wood, noemen we Spiced Honey. De kleur is een rijke, zonnige geeltint.

De kleur van 2019: Spiced Honey

De kleurpaletten waar Spiced Honey in verwerkt is zijn chique, maar tegelijkertijd ook heel eigentijds en hedendaags. Iedereen kan de kleur gebruiken in een kleurenpalet waar je een eigen invulling aan kunt geven, vertellen de kleurexperts van Flexa tijdens een live-uitzending op Facebook. En er is niet één, maar er zijn maar liefst vier kleurpaletten gemaakt waar de kleur Spiced Honey mooi mee gecombineerd kan worden.

Spiced Honey zorgt voor een warme eetkamer

Volgens interieurstylist Souraya Hassan (beter bekend als blogger Binti Home) kan je de kleur prachtig combineren in de eetkamer. De warme kleur zorgt ervoor dat je in de eetkamer omarmd wordt en in een rijke, warme omgeving kunt eten.

Ook geeft Souraya nog een handige interieurtip mee voor als je niet zeker weet hoe je een nieuwe kleur moet toepassen in je huis. Verdeel de kleur in de ruimte. Verf niet alleen één muur in de nieuwe kleur, maar combineer de kleur ook met een stoel of een kussen in dezelfde kleur. Hiermee zorg je ervoor dat het geheel in balans komt.

Zo combineer je de kleur van het jaar 2019:

Op zoek naar nog meer kleurtrends?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de trendkleur van het jaar 2019 volgens Flexa: Spiced Honey
Sluiten