Trend: een keuken met geïntegreerde spoelbak

Als je houdt van een minimalistische look in de keuken, ben je deze trend wast wel eens tegen gekomen. We hebben het over een geïntegreerde spoelbak. Zo’n spoelbak zonder randjes zorgt voor een cleane uitstraling van je keuken (en is ook nog eens hartstikke makkelijk!)

Je kunt een geïntegreerde spoelbak in veel verschillende materialen krijgen. Zo bestaan ze bijvoorbeeld in het roestvrij staal, steen, marmer en graniet. We moeten toegeven dat een keukenblad met zo’n spoelbak niet goedkoop is, maar het effect is prachtig.

roomed-geintegreerde-spoelbak
roomed-geintegreerde-spoelbak02
ruemag

Voordelen

Een geïntegreerde spoelbak heeft veel voordelen: je kunt je broodkruimels bijvoorbeeld in één keer in de gootsteen vegen. Geen vervelende randjes waar je kruimels overheen geveegd hoeven worden. En het is ook nog eens gemakkelijk schoonmaken, want er zijn geen vervelende randjes waar viezigheid in kan komen.

roomed-geintegreerde-spoelbak
woonstijl
roomed-geintegreerde-spoelbak
insideout
roomed-geintegreerde-spoelbak
heju

Deze keuken staat hoog bovenaan onze wishlist. Wat een bijzonder patroon heeft dit keukenblad! Over de combinatie van de geïntegreerde spoelbak én de schitterende gouden kraan als extra eyecatcher zijn wij ook erg enthousiast.

Nog meer keukens met een geïntegreerde spoelbak:

Al eerder schreven we een artikel over bijzondere handvatten in je keuken. Wat blijkt: veel van die keukens hebben ook een bijzonder mooie spoelbak.

Reageer op artikel:
Trend: een keuken met geïntegreerde spoelbak
Sluiten