Trend: haal de maan en sterren in huis

Had jij vroeger een sterrenhemel van glow in the dark sterren, die je vader vakkundig tegen het plafond had geplakt? Wilde je als kind astronaut worden? Of vind jij niets zo romantisch als het staren naar de maan, verstrengeld in de armen van je geliefde? Goed nieuws! Het heelal is terug van nooit weggeweest!

Voor wie met het hoofd in de wolken leeft: wij laten je zien hoe je de maan en de sterren op een stijlvolle manier in huis haalt.

Of weerwolven zich echt laten zien tijdens de volle maan en of heksen op datzelfde moment gniffelend een duister drankje brouwen, betwijfelen we. Maar een ding is zeker: de maan heeft iets magisch. Voeg wat van die magie toe in je interieur met een bohemian hanger met de fases van de maan. Superstijlvol en ook nog eens heel gemakkelijk om zelf te maken.

Budgettip: creëer je eigen galaxy-muur door je favoriete afbeeldingen van de maan en de sterren uit te printen. Hang ze met bijvoorbeeld washi tape aan de muur, voor een nonchalant effect. Dat je geen lijst nodig hebt om foto’s en prints op te hangen, kon je eerder al hier lezen.

En als je dan toch een rolletje washi tape in de aanslag hebt, kun je ook meteen dit sterrenstelsel op je muur maken. Knip rondjes, sterretjes en andere grafische vormen uit de tape en verbind ze met stukjes touw. Wie zegt dat je een fancy telescoop nodig hebt om weg te dromen bij een sterrenhemel?

Bron: Etsy

Douchen tussen de gouden, fonkelende sterren – hoe romantisch wil je het hebben?

LEES MEER:
Spreekt deze stijl je aan? Dan vind je deze bohemian slaapkamers vast ook prachtig!