Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 16 sep 2017

Trend alert: een opvallend, groot hoofdbord aan je bed

We hebben weer een opvallende nieuwe trend gespot! Terwijl alles qua interieur tegenwoordig juist zo luchtig, strak en clean mogelijk moet, is er een opvallende trend in opkomst: een breed opvallend hoofdbord aan je bed.

Of hij nou opvallend van kleur is, een bijzonder patroon heeft of gewoon erg breed en hoog is: een hoofdbord kan een super stijlvol item zijn in de slaapkamer. Haal al je inspiratie uit de voorbeelden hieronder!

We are scouts
Remade with love

Dit hoofdbord is heel gemakkelijk zelf na te maken! Zaag een paar planken af in verschillende lengtes en verf ze in een opvallende kleur (of laat de planken juist blenden met de muur).

Sofa.com
Stadshem

Ook een schilderij kun je – mits hij groot genoeg is – gebruiken als hoofdbord voor je bed. Kies dan natuurlijk wel voor een schilderij dat voornamelijk bestaat uit prints en patronen, omdat je natuurlijk een deel van het kunstwerk verbergt met je bed. Check in het voorbeeld hierboven wat we precies bedoelen!

Antropologie

Meer trends?

Ben jij een echte trendopvolger of kies jij liever een tijdloos interieur? Beide kunnen hele goede opties zijn. Kijk hier voor de laatste ontwikkelingen en trends op interieurgebied en kijk hier voor handige tips voor een tijdloos interieur!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trend alert: een opvallend, groot hoofdbord aan je bed
Sluiten