Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 20 jun 2018

Trend: een geschilderd plafond in de woonkamer voor extra sfeer

Bij Roomed spotten we met alle liefde de nieuwe interieurtrends voor je! Zo ook de interieur trend wat betreft plafonds. Want wist je al dat het helemaal in is om je plafond een kleurtje te geven? Van felle kleuren tot donker en aarde tinten. Het kan allemaal.

Het plafond schilderen kan extra karakter aan je huis te geven, maar ook om extra ruimte te creëren. Kijk maar eens naar de volgende huizen!

gekleurd-plafond
GlamourBrasil
roomed-gekleurd-plafond1
Thirty Six Months

Dit vind je vast ook interessant: 7 tips voor het decoreren van een interieur met hoge plafonds

Match met je interieur

Deze felgekleurde plafonds bewijzen dat je heus niet voorzichtig hoeft te zijn met het schilderen van je plafond. De felle kleuren blauw en de donkere roze kleur zorgen juist voor een mooi én fris interieur. Natuurlijk moet je wel oppassen met hoe een gekleurde muur matcht met de rest van je inrichting.

Over het algemeen staat zo’n fel plafond het mooist met een rustig en ruimtelijk interieur. En een gouden tip: laat de kleur van het plafond terugkomen in je woonaccessoires of meubels!

roomed-gekleurd-plafond5
Thesefourwalls

Match je muur met plafond

En als je dan toch zo ver bent dat je je plafond durft te schilderen, kijk dan eens hoe het staat om ook je muur mee te schilderen. In deze woning zie je hoe goed dat kan werken. De donkergroene kleur van het plafond is net een aantal tintjes donkerder dan die van de muur. Met een rustig en licht interieur matcht dit perfect.

roomed-gekleurd-plafond6
PlaneteDeco

Binnenkijken bij meer mooie appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trend: een geschilderd plafond in de woonkamer voor extra sfeer
Sluiten