Frederique Rekers
Frederique Rekers Trends 26 mrt 2021

Yess! Deze trend uit 2000 is terug en z贸 combineer je hem in huis

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, de trend uit 2000 waar we het over hebben is de kleur bruin. Maar het is geen simpele kleur bruin, de kleur heeft namelijk een warmte tint en staat (vinden wij) veel mooier dan een standaard kleur bruin.

We hebben het over chocoladebruin. Dit is een kleur die past bij veel verschillende interieurstijlen waaronder bijvoorbeeld retro. De kleur biedt diepte en we zullen voorbeelden laten zien van hoe jij deze kleur het beste kan combineren.

Ga voor een aardse look: chocoladebruin met olijfgroen

Deze kleuren vormen samen een mooie effect en je kan de aardse look afmaken door verschillende houttinten toe te voegen aan de ruimte.

Het biedt veel zachtheid en warmte en is perfect voor als je houdt van de natuur in huis.

De trend uit 2000 in combinatie met roze

Bruin en roze is misschien een onbekende kleurcombinatie maar toch werkt het goed. Het is een combinatie waarmee je een statement kan maken en het kan erg decoratief overkomen.

Je kan ervoor kiezen om de kleuren te verspreiden over de ruimte of ze juist strak naast elkaar te laten zien. De kleur bruin komt terug in het hout en deze prachtige roze tegels willen wij ook.馃槏

Wauw: in dit interieur is de perfecte combinatie van kleurrijke tegels te zien

Voor de waaghalzen onder ons: bruin met zwart

Een intense combinatie en omdat het allebei donkere kleuren zijn kunnen ze naadloos in elkaar overlopen en als verlengstukken werken voor elkaar.

Levendige planten en witte accenten passen goed bij deze twee donkere kleuren om het iets rustiger te maken. Zo krijg je een fijne balans en geniet jij van een bijzondere kleurencombinatie.

Boho stijl

De trend uit 2000 gaat goed samen met een donkere mosterd kleur. Het geeft een speelse look en geeft een subtiel contrast.

Combineer deze kleuren met hangende planten en geweven spullen voor een relaxte, bohemien sfeer.

Turquoise met de oude trend uit 2000

Klinkt misschien gek, maar dat is het zeker niet. Deze twee kleuren geven samen een echte vintage look uit de jaren ’90.

Combineer deze kleuren met wat groene planten (zijn ze weer) zodat de kleuren mooi samen komen.

Even geen regels: je huis inrichten met alleen maar complementaire kleuren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartmenttherapy

Reageer op artikel:
Yess! Deze trend uit 2000 is terug en z贸 combineer je hem in huis
Sluiten