Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 13 sep 2017

De nieuwste interieurtrend: elegante prints met kraanvogels

Wist je dat kraanvogels in Japan en China symbool staan voor lang leven, vrede, gerechtigheid en wijsheid? En wie kan dat nou niet gebruiken? Wij zijn daarom ook blij met de nieuwste interieurtrend: prints met kraanvogels. Van een gestikte kussenhoes tot een volledig bont behang vol met deze elegante gelukbrengers.

Wil je weten welke items favoriet van de redactie zijn en waar je ze kunt kopen? Lees dan verder.

Andrea Papini
Nooks

In dit Scandinavische appartement zagen we al dat er uitgepakt werd met de muren. Van zalmroze tot dit prachtige behang met kraanvogels. En deze sierlijke, gevleugelde vrienden zijn nu ook neergedaald in ons interieur. Ze voegen een vleugje elegantie en sereniteit toe. Wij zijn fan!

Vito Nesta

Vito Nesta heeft er zelfs een volledige, romantische collectie aan gewijd: ‘The Enchanted Moutain’.

SHOP DE TREND

Annet Weelink

Mooi voor in de slaapkamer, op een plankje boven je bed bijvoorbeeld. Deze poster is met de hand geschilderd door Annet Weelink en je shopt ‘m hier.

Of fleur je bank op met dit sierkussen van Sissy-Boy! Dankzij de neutrale tinten en de subtiele grafische vorm van de print is dit item makkelijk te combineren met andere kussens.

Ook leuk: leg ‘m in een draadstoel, stylish én zacht.

Samen met pottenbakkers in Vietnam ontwierp Piet Hein Eek vazen die een moderne vorm combineren met traditionele Vietnamese kleuren en motieven. Zet een aantal (gedroogde) bloemen in deze vaas om de look compleet te maken.

Wil je op de hoogte zijn (en blijven) van de laatste trends?

Dan moet je hier zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwste interieurtrend: elegante prints met kraanvogels
Sluiten