Trend alert: de bar cart maakt plaats voor de coffee cart

Een bar cart brengt een bepaald effect met zich mee. Zet hem vol met flessen en mooie glazen, en het geeft je interieur een luxe sfeer. Zet hem vol met planten en het voelt meteen alsof je midden in de natuur zit. Wij spotten hiernaast nog een nieuwe trend: de coffee cart!

Dat is dus een bar cart, maar dan met een koffiezet apparaat. En koffiekopjes. En eigenlijk alle leuke accessoires en items die je kunt gebruiken bij het maken van die perfecte espresso (of latté).

Om je een idee te geven hebben wij wat mooie voorbeelden voor je op een rij gezet. Scroll snel naar beneden!

Veel wit en wat kleine vrolijke kleurrijke details: en perfect plekje om ‘s ochtends wakker te worden en je eerste kop koffie te zetten.

Je kunt ook kiezen voor wat meer contrast door diepe donkere kleuren te combineren met fel wit zoals hierboven.

Voor de minimalisten onder ons: ook in een neutraal en clean interieur met niet al te veel poespas past de coffee cart perfect. Houd het dan gewoon wat rustiger qua accessoires en kleurencombinaties.

Je kunt ook het dramatische en elegante effect van een gouden of koperen bar cart combineren met het wat toegankelijkere karakter van koffie. Ga in dat geval voor een combinatie van verschillende koffietafelboeken (bijvoorbeeld ons eigen exemplaar ‘The Workshop’), wat tropische planten en bijvoorbeeld een speelse quote in een lijst.

Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan om bij jou thuis ook een mooie coffee corner te creëren, maar mis je nog een stylish bar cart? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, voor ieder budget. Check ze hier!

Reageer op artikel:
Trend alert: de bar cart maakt plaats voor de coffee cart
Sluiten