Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 21 dec 2019

Trend alert! Volgens Etsy komt deze trend weer hélemaal terug in 2020

We dachten éígenlijk dat deze trend al een beetje passé was, maar volgens Etsy wordt deze trend juist steeds populairder. Tenminste, als we naar de zoekresultaten van de creatieve webshop kijken. En die trend is… color-blocking.

Een paar dagen geleden dropte Etsy haar 2020 trend report. Een nieuw jaar – en in dit geval zelfs een nieuw decennium – betekent voor veel mensen een nieuwe start. Ook in trends wordt er meestal in het begin van het jaar een ommezwaai gemaakt.

En in 2020 zien we, volgens Etsy, wel een heel kleurrijke trend terugkomen. Color-blocking wordt weer helemaal hip in zowel interieurs als woonaccessoires. En we gaan heel eerlijk zijn: die hadden we even niet zien aankomen.

Color-blocking als dé trend van 2020?

Met de trend is het de bedoeling om kleuren met elkaar te combineren die niet persé met elkaar matchen. Dit alles om meer persoonlijkheid aan je interieur toe te voegen. Een rood met knalroze of een okergeel met lichtblauw combineren, niets is te gek.

Op Etsy zien ze op dit moment al een stijging van 7% ten opzichte van vorig jaar – en de verwachting is dus dat dat volgend jaar alleen nog maar meer gaat worden.

Color-blocking in je interieur

We kunnen niet wachten totdat we deze trend vaker in interieurs terug gaan zien. Deze trend is ook nog eens hartstikke creatief, want met een paar felle kleuren en een verfkwast kan je alle kanten op.

Als we naar de andere woontrends 2020 kijken, dan kunnen we daar color-blocking ook eigenlijk wel tussen zien staan. Eigenlijk is color-blocking een vorm van het maximalisme. En jij? Zie jij deze trend weer terug in jouw interieur komen?

Meer lezen over de laatste interieurtrends?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Etsy

Reageer op artikel:
Trend alert! Volgens Etsy komt deze trend weer hélemaal terug in 2020
Sluiten