Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 25 nov 2017

Trend alert: voeg wat glamour toe aan je interieur met een metallic accent

(Rose) gold metallic is dé trend van nu. Dit is niet alleen stoer in je interieur, maar kan ook een chique touch geven. Durf jij het aan? Je kunt ook voor kleine accessoires gaan!

Wil je alle interieurtrends van 2018 op een rijtje hebben? Klik dan hier.

Lilis

Vind je metallic iets te heftig? Begin dan klein met bijvoorbeeld een vaasje. Dit gouden vaasje heeft een mooie abstracte vorm. Als je dit materiaal goed in je interieur verwerkt, hoef je niet bang te zijn dat het te kitcherig wordt!

Stail-my
Ideasgn

De trend van 2018 zie je ook terug in lampen. Door de witte basis is de rose gold lamp op bovenstaande foto een echte blikvanger in het interieur. Hoe groter de lamp, hoe meer hij opvalt.

B-metro

Om de badkamer metallicproof te maken, moet je wel een beetje lef hebben. De kleuren van de tegels hierboven zijn neutraal, maar door de glanzende finish straalt je badkamer in één woord luxe uit. Wij vinden deze glam muur erg mooi!

Inkpink

Een metallic muur voor achter je bed is super stoer natuurlijk! De kamer heeft een industriële look, maar er heerst ook een warme sfeer. Dit komt door de mooie rose gold kleur van de metallic wand.

Thehomewarescompany
Westelm

Gouden en koperen producten gaan goed samen met een houten vloer. Door de warme kleuren straalt de leefruimte rust uit. De koperkleurige stoel hierboven wordt mooi gematcht met de klok. Steek de open haart maar aan en het is onwijs gezellig in huis!

Dailydreamdecor

Voor alle ijdeltuitjes: een gouden metallic kast. Een echte eyecatcher in je kamer. Berg je spullen in stijl op!

Architonic

Last but not least: een metallic kraan. Zo’n simpele zilveren kraan lijkt ineens heel saai, toch?

Nog geen genoeg van deze hype?

Kijk hier dan even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trend alert: voeg wat glamour toe aan je interieur met een metallic accent
Sluiten