Jaime Andreas
Jaime Andreas Wooninspiratie 12 feb 2020

Vet idee: verf je trap in alle kleuren van de regenboog

De trap in huis kan een vette eyecatcher zijn, maar het wordt ook al snel een vergeten onderdeel van je huis omdat je er niet altijd aan denkt of tijd voor hebt. Is je trap nodig toe aan een make-over, maar heb je weinig tijd om een hele nieuwe trap te installeren? Niet getreurd, want met deze ideeën wordt je trap opknappen een eitje en is het geheid een statement in huis.

Want het verven van je trap is de ultieme oplossing voor het snel opknappen van je trap. Wanneer je nog een oldschool stoffen trap hebt, is het wellicht niet zo’n geweldig idee om er een likje verf overheen te gooien. Maar verder lijkt het ons wel heel vet om iedere dag op een regenboog heen en weer te lopen.

Een regenboog trap voor artikel over je trap opknappen
Bron: FLEXA

Alle kleuren van de regenboog

Het is misschien een gewaagde zet, maar geef toe; deze regenboogtrap ziet er wel vet uit. Aan het einde van de regenboog staat een pot met goud, dus wie weet dat er op een dag wel een pot goud onderaan de trap staat.

Grapje, dat kan niet echt gebeuren. Maar een wilde fantasie heb je wel nodig bij zo’n trap. Toch niet zo’n fan van een trap met allemaal felle kleurtjes, dan kan je natuurlijk ook gewoon gaan voor een trap met lieve pastelkleurtjes, donkere kleuren of kleuren die passen bij de rest van je interieur.

Flexa heeft bijvoorbeeld potten grondverf en lak ineen, genaamd Flexa Mooi Makkelijk. De verf is na twee uur droog, waardoor je de klus in één dag kunt klaren. Kan je ‘s avonds weer gewoon boven slapen, handig!

Een leuk patroontje

Wil je toch niet aan de slag met verf of heb je meer tijd dan je dacht om het grootser aan te pakken? Natuurlijk hoef je dan niet te settelen voor alleen een kleurtje. Je kunt altijd kiezen voor een hip tegelpatroontje of een simpeler design.

Hierdoor zin gekregen om je huis aan te pakken? Lees hiervoor nog meer inspiratie:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vet idee: verf je trap in alle kleuren van de regenboog
Sluiten