Time to decorate: versier de trap in de hal met planten

De tijden dat je je huis binnenkomt in een saaie lege of rommelige hal zijn voorbij. Wij presenteren je de allerleukste manier om je gang een vrolijke, en vooral groene boost te geven!

En je raadt het al: dat doe je natuurlijk door een hal met planten te creëren. Scroll snel door voor meer tips en inspiratie!

Plantententoonstelling

De treden van de trap bieden een perfect podium voor je mooiste planten, bloemen en potten. Zet ze dan natuurlijk wel aan de zijkant, zodat ze niet in de weg staan tijdens het traplopen.

Op een plankje aan de muur

De muur naast de trap wordt vaak vergeten tijdens de styling van je huis. Hang wat planken op en zet daar een vrolijk stel tiny plants neer.

Hangplanten

Nog steeds favoriet op de redactie: hangplanten. Heb je een trap die een draai maakt en komt er daarom onder de trap een ruimte vrij? Vul hem op met hangplanten zoals je ziet in het voorbeeld hierboven.

Het hoekje van de trap

Heb je een trap met bocht? Grote kans dat beide traprichtingen dan worden gescheiden door een soort tussenplateau. Dit is een perfect hoekje om een mooie plant neer te zetten! In dit geval kun je beter gaan voor één grote plant (bijvoorbeeld een olijfboompje) in plaats van een hele verzameling planten.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Time to decorate: versier de trap in de hal met planten
Sluiten