Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 19 dec 2017

Kerstinspiratie: een traditionele kersttafel met een moderne twist

It’s the most wonderful time of the year.. Om niet alleen jou, maar ook je huis helemaal in de kerststemming te brengen, slaan Roomed en Sissy-Boy de handen ineen. En één van de belangrijkste dingen waar het om draait tijdens de feestdagen is: eten. Veel eten. En daar hoort een mooi gedekte tafel bij. Daarom inspireren wij jou met onze traditionele kersttafel – mét een moderne twist.

Schuif je bij ons aan?

Een subtiele kerst

Goud, rood en groen zijn toch wel de meest klassieke kerstkleuren. Never change a winning team, dus daarom brengen we in 2017 dat nostalgische gevoel graag terug. Máár wel met een twist. We steken de traditie in een modern jasje door een vleugje simpliciteit toe te voegen. Zie daar: een ingetogen en subtiele kersttafel met smaakvolle details.

Shop the look
Tafelkleed (vanaf €39,99)
Getint waterglas (€3,49)

Details

Zoals we al zeiden, hebben we het kerstgevoel subtiel gehouden. Kleine takjes met rode besjes sieren op het gevouwen servet. Dit is een simpele manier om je bord nét iets verfijnder te maken – zonder dat je per se gebruik maakt van een kitsch boeket.

Ook leuk: maak een mini boeketje en klem hier een naamkaartje aan. Superstijlvol én persoonlijk. Check onze DIY hier.

Shop the look:
Pastabord (€10,99)

Verfijnde sparkles

Natuurlijk mogen de sparkles niet ontbreken. Met elegante, gouden items maak je je kersttafel feestelijk. Wij kozen voor een tafelkleed met kleine gouden sterretjes, huisjes met een sfeervol waxinelichtje, gouden bestek en dit oh zo leuke botermesje in de vorm van een palmboom.

Shop the look:
Tafelkleed (€39,99)
Botermes (€4,99)
Gouden kersthuisje (vanaf €5,99)

Styling/video/fotografie: Lotte Wullems en Maartje Wieling
Editing: Lotte Wullems

In samenwerking met Sissy-Boy

Merry Christmas!

Meer kerstinspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerstinspiratie: een traditionele kersttafel met een moderne twist
Sluiten