Tot rust komen in een Scandinavisch huis

We nemen je mee naar een Scandinavisch huis, middenin de natuur in een klein plaatsje vlakbij Stockholm. Het huis heeft een rustig interieur, geïnspireerd op het buitenleven. Wit en groen komen veel terug, evenals planten en botanische prints. Het huis straalt rust en kalmte uit, zonder gekke fratsen. En dat is ook wel eens fijn voor de verandering!

Voor een minimalistisch interieur is een goede basis heel belangrijk. En bij dit huis zit dat wel goed. Naast al het wit is er gekozen voor één extra kleur en door dit steeds terug te laten komen, zowel binnen als buiten, heeft het huis een fijne relaxte sfeer.

De buitenkant van het huis verraadt het kleurenschema van het interieur al; veel groen, veel wit en veel planten en bloemen.

De keuken is niet groot, maar wel fijn! Voor een minimalistische look worden de witte keukenkasten gecombineerd met witte metrotegeltjes en een grote ouderwetse spoelbak. Wil jij optimaal gebruik maken van jouw kleine keuken? Wij geven je tips!

Ook de bank en de stoelen zijn op elkaar afgestemd. Er wordt weinig gebruik gemaakt van accessoires, maar overal staan takken en bladeren in vaasjes en hangen botanische prints aan de muur.

>> Moodboard: botanische lijsten

De tip van het omdraaien van je boeken gaven we je al in dit artikel. Ook in dit interieur zorgt het voor een heel rustig effect.

Een slaapkamer om van te dromen.. Ook in dit gedeelte van het huis voeren wit en groen de boventoon. Maar de écht eyecatcher van de slaapkamer is toch wel die fantastische haard.

Verlang jij ook naar een minimalistisch interieur? Volg deze elf stappen en maak van je huis een oase van rust.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Tot rust komen in een Scandinavisch huis
Sluiten