admin
admin Interieur augustus 11, 2016

Toppunt van luxe: je eigen buitendouche

Tijdens een hete zomerdag lig je natuurlijk het liefst relaxed aan een zwembad onder de parasol. Helaas heeft niet iedereen het geluk een eigen pool in de tuin te hebben. Maar, heb je een tuin en een wateraansluiting, dan kun je ook een buitendouche maken om de hitte te doorstaan. Zo’n douche neemt weinig ruimte in beslag, is gemakkelijk te installeren en geeft een ultiem vakantiegevoel. Deze inspiratieboost staat vol outdoor douches om bij weg te zwijmelen.

Behoort zo’n luxe buitendouche niet bepaald tot de mogelijkheden? Dan zijn er gelukkig genoeg stappen die je kan nemen om ook de warme zomerdagen te doorstaan.

Bron: Share Design
Bron: Moderneko

Het principe van een buitendouche is vrij simpel. Kies een vrije muur, hang een stijlvolle douche op en zorg ervoor dat de ondergrond het water fatsoenlijk weg kan voeren. Tip: met een plekje in de zon creëer je het ultieme vakantiegevoel!

>> Portable douche voor tijdens de warme zomerdagen

Bron: Ardess

Privacy is niet noodzakelijk bij een buitendouche (je kan gewoon in je zwemkleding douchen), maar het kan natuurlijk wel prettig zijn. Door de douche in een hoekje te plaatsen creëer je gemakkelijk wat meer privacy. Heb je de ruimte, dan kun je natuurlijk een echte ‘buitenbadkamer’ maken. Wat ons betreft het toppunt van luxe!

Met de styling geef je een eigen draai aan jouw buitendouche. Ga bijvoorbeeld voor een moderne, strakke stijl met beton en houten vloerdelen of maak er een Spaans feestje van met mooie gedecoreerde muurtegeltjes.

Bron: Glamour
Bron: Andersson-Wise

MEER LEZEN
Bekijk ook de meest inventieve en handige buitendouche en verbaas je over deze compleet nieuwe manier van (buiten) douchen.

design-milk.com

Reageer op artikel:
Toppunt van luxe: je eigen buitendouche
Sluiten