Interieur Crush: berg je toiletpapier stijlvol op met dit zwarte schaap in het toilet

Interieur Crush: berg je toiletpapier stijlvol op met dit zwarte schaap in het toilet

Wie zegt dat je het toilet niet stijlvol in mag richten? Wat ons betreft is het kleinste kamertje van je interieur meteen de meest stijlvolle. Wij vonden op internet het zwarte schaap van de familie waar je gerust alle rollen toiletpapier stijlvol op kan bergen.

Het opbergen van toiletpapier is misschien niet heel sexy, maar het is wel handig. Niets is namelijk vervelender dan er te laat achter komen dat je toch écht eerst even een wc-rol had moeten pakken, am I right? En hoewel we al eerder tips gaven om je toiletpapier zo stijlvol mogelijk op te bergen, hebben we nu het leukste zwarte schaap ooit gevonden.

Als je echt een ieniemini-toilet hebt, dan past dit gezellige schaap er waarschijnlijk niet meer bij. Maar als je gezegend bent met een toilet dat groter is dan 2 vierkante meter moet het helemaal goed komen. En mocht je ‘m liever aan de muur willen hangen dan op de grond hebben staan: dat kan ook!

Je koopt deze toiletrolhouder hier:

Het zwarte metalen schaap is te koop voor ongeveer €38,- op deze website. De verzendtijd naar Nederland is 2 tot 3 weken, dus je moet wel even geduld hebben voordat het schaap in je toilet kan gaan shinen. Maar dat hebben wij er zeker voor over!

Nog meer tips voor een stijlvol toilet vind je natuurlijk ook gewoon op Roomed. Ook fijn: deze inspiratieboost met natuurlijke materialen in de badkamer. Daar zou het schaap maar al te goed tussen passen!