Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 30 okt 2018

Yas Queen! Hier shop je een toiletbril met gouden flakes en glitters

Je badkamer kan nog zo mooi zijn, maar de toilet blijft nog steeds gewoon een toilet. It is what it is. Maar we snappen het als je die saaie, witte bril toch een keer helemaal zat bent. En dan is dit je geluksdag, want je koopt nu een toiletbril met gouden flakes en glitters. Zo doe jij je kleine en grote boodschappen als een echte Queen.

Voordat je nu meteen de stad in rent, moet je wel eerst weten waar je ‘m haalt. En dat doe je bij Urban Outfitters. Ja, die winkel waar je de hipste kleding koopt, verdiept zich nu blijkbaar ook in het toilet. Maar dat vinden we helemaal niet erg. Want dit is een gevalletje van moeten. we. hebben.

Toiletbril met gouden flakes
Bron: Urban Outfitters

Koninklijke badkamer

Je badkamer een koninklijke look geven ging nog nooit zo makkelijk. Je krijgt er alles bij wat je nodig hebt. Geen sterke mannen nodig dus, want je installeert ‘m gewoon gemakkelijk zelf. Independent Queen, die je bent.

Dus zeg maar dag tegen je oude, witte bril. Het is tijd om eens af te stappen van het klassieke. Het is tijd voor glitters, glamour en goud in het kleine kamertje. Yas girl!

Bron: Urban Outfitters

De toiletbril met gouden flakes scoren

De toiletbril met gouden flakes scoor je online bij Urban Outfitters, dus je hoeft de deur er niet eens voor uit. Hij is verkrijgbaar in een kleine en grote maat. De kleine kost 69 dollar en de grote variant 79 dollar. Enige nadeel: er is een kans dat niemand meer van deze gouden troon wil worden afgestoten.

Meer leuke badkamer accessoires?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yas Queen! Hier shop je een toiletbril met gouden flakes en glitters
Sluiten