Inspiratieboost: 8x een stijlvol toilet

Inspiratieboost: 8x een stijlvol toilet

De toilet; we hebben er één, twee of zelfs drie in huis en gebruiken hem meerdere keren per dag. We kunnen dus wel zeggen dat het kleinste kamertje in huis super essentieel is. Maar als de nood hoog is, wil je natuurlijk wel stijlvol op de pot zitten.

Ben je net verhuisd en heb je geen idee wat je met je toilet aan moet? Wij hebben hieronder de meest stijlvolle toiletten onder elkaar gezet. Misschien kom je door deze inspiratieboost zelf op een geweldig idee voor het kamertje in de gang. Kijk snel verder!

Kwinteninterieur

Een geheel wit toiletdesign met als eyecatcher houten details. Het is warm en geeft een natuurlijke uitstraling.

Behance

Een zwarte muur is niet het eerste waar je aan denkt bij het toiletinterieur. Wij vinden het heel tof. Het is stoer door de lampjes op de muur, maar ook chique door de donkere kleur. De toiletpot is in ieder geval niet te missen bij hoge nood!

Kerimov

Marmer vinden wij toch echt wel de mooiste steensoort die er is. Zoals je ziet staat het ook heel mooi in het toilet. Het is zeer stijlvol. Als finishing touch kunnen geurstokjes en een bos bloemen niet ontbreken.

Myarchitect

Het eerste wat ons opvalt in deze ruimte is de LED-verlichting op het plafond en op de vloer. Ziet er spectaculair uit. Verder is hier gekozen voor één kleur, namelijk grijs.

Geometrium

Een krijtbord boven het toilet. Zou jij hem ooit gebruiken? Het is natuurlijk wel leuk om hier een knaller van een tekst op te schrijven. Een beetje humor kan nooit kwaad.

Xlwonen

Wat een vrolijke binnenkomer met de Portugese tegeltjes op de wand. Het is kleurrijk, fleurig en vooral heel gezellig.

Showhome

Wij houden van beton, dus ook van deze toilet met betonlook. Door de donkere kleuren oogt de kamer wel extra klein, maar dat mag de pret niet drukken. Het ziet er geweldig uit.

Nu.nl

Last but not least: een gouden variant. Luxe hoor!

Ben jij nog op zoek naar een leuke kapstok voor in de gang? Check dit dan even!