Maud van Dijck
Maud van Dijck Wooninspiratie 12 aug 2021

Toilet inspiratie: 7 x kunstige designs voor het kleinste kamertje

Wil jij het kleine kamertje in huis wat opvrolijken? In plaats van een wc in een kunsttentoonstelling te krijgen, halen we de kunst juist naar de wc. Met deze designs zal je toilet er allesbehalve saai uitzien en zal je bezoek zijn of haar ogen uitkijken wanneer ze een keer naar de wc gaan.

Sommige van deze toilet designs zullen iets teveel renovatie vereisen, maar er is nog meer dan genoeg inspiratie die je eruit kan te halen.

8 van de gaafste toilet designs

1. Krijt je toiletmuren vol

Krijtmuren op je wc kunnen heel tof zijn, want dan kan je visite na een toiletbezoek (nadat ze de handen hebben gewassen natuurlijk) een leuk berichtje of tekening achterlaten. En als je de volgetekende muren zat bent kan je zo met een schone lei beginnen.

2. Een toilet design met de strepen voorop

Ben je niet zo’n fan van de zebrastrepen? Dan kan je natuurlijk ook voor een andere strepencombinatie gaan. Het gaafste aan een design als deze waar de strepen van de vloer tot aan het plafond lopen is de diepte die het creërt. Dan verkijk je je op hoe groot het toilet eigenlijk is.

3. Zitten tussen de vissen

Het zal dat niet het meest gemakkelijke toilet design zijn, maar daarom is het dus wel een van de uniekste. Echter, je kan op een eenzelfde effect op een veel simpelere manier creëren door een aquarium in je toilet interieur te verwerken.

4. Mozaïek voor een echt kunstrijk toilet design

Zo ziet je wc er uit als een echt kunstwerk. Je kan natuurlijk ook altijd alleen een mozaïek design voor de vloer gebruiken als je de het hele toilet te heftig vindt.

5. Spiegels aan de wanden

Door het vol te hangen met spiegels in verschillende vormen en maten zorg je ervoor dat je toilet er speels uitziet.

6. Krantenwanden en magazinemuren

Met een wc als deze zal je je niet zo snel vervelen, want er is genoeg van de muren af te lezen.

7. Je boeken en tijdschriften zo voor het grijpen

Maak een minibibliotheek in je eigen wc. Met boekenkasten in of aan je muren kan je zo een boek of tijdschrift erbij pakken én het staat ook nog eens leuk.

8. Kijk de wereld rond op de wc

Ben jij nooit zo’n topper in topo geweest? Misschien dat dit toilet design je dan kan helpen. Zo zie je nog eens wat op de wc.

Aan de slag met het kleinste kamertje: zo richt je het toilet op een creatieve manier in

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toilet inspiratie: 7 x kunstige designs voor het kleinste kamertje
Sluiten