Je toilet inrichten: de beste tips voor het kleinste kamertje in huis

Je toilet inrichten: de beste tips voor het kleinste kamertje in huis

We brengen er waarschijnlijk veel meer tijd door dan we doorhebben: het toilet. Een leuke inrichting voor dat allerkleinste kamertje is dus zeker welkom! Maar, hoe doe je dat nou, je toilet inrichten? We geven je de beste tips om jouw wc er strak uit te laten zien. En daar is maar weinig voor nodig!

1. Een opvallende toiletrolhouder

Het is misschien niet het eerste aspect waar je bij stilstaat als je je huis aan het inrichten bent, maar een sexy toiletrolhouder kan jouw wc-inrichting net die bijzondere touch geven die het nodig heeft. Maak het dé eyecatcher van het toilet! Extra leuk: je bent van het probleem ‘waar laat ik m’n wc-rollen’ af. Zo vonden wij bijvoorbeeld dit zwarte schaap voor je toiletrollen. Meteen een reden om ervoor te zorgen dat ‘ie altijd goed is aangevuld!

Fancy

Nog meer ideeën om je toiletpapier stijlvol op te bergen

2. Je toilet inrichten met planten

Het is duidelijk: we love plants. Dus waarom geen groen in het toilet? Ook de wc kun je heel goed opvrolijken met wat bladerige accessoires. Planten zijn immers goed voor je gezondheid. Reden genoeg voor een dagje plant styling voor het toilet?

3. Stijlvol lezen op het toilet

In de wc verslinden we boeken en tijdschriften. De hoogste tijd om deze op een mooie manier op te bergen, zodat je altijd wat te lezen hebt. Ga voor een mooie bak of een rekje om ze op te bergen. Ook leuk: hang een toffe plank op in je toilet waar je de tijdschriften en boeken op kunt leggen. Denk eens aan een stoere betonnen plank die je zelf kunt maken of gebruik stoere plankdragers van leer voor een opvallend tintje.

ohsoprettythediaries

Meer wc’s? 7 x inspiratie voor de inrichting van jouw toilet

4. Spiegels in de toiletinrichting

Het kan fijn zijn als je in het toilet nog even kan checken of je haar nog goed zit. Een spiegel is dan handig en creëert tegelijkertijd extra ruimte in het kleine hokje. Op Roomed vind je allerlei inspiratie voor een mooie spiegel tegen elk budget. Zo hebben we de mooiste spiegels onder de 15 euro op een rijtje gezet. Onze favoriet? Deze ronde spiegels met een leren band.

Meubeltrack

Inspiratieboost: 8 x een stijlvol toilet

Een mooie wc-inrichting

Hoe jij je toilet inricht, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw smaak en (ook niet onbelangrijk) budget. Een toilet of badkamer is vaak wit en minimalistisch, maar dat hoeft helemaal niet. Er zijn zat alternatieven voor een witte badkamer of toilet. Ook tof: een zwarte inrichting! En vergeet ook niet de verlichting en wasbak in jouw badkamer.