Tof idee voor feestbeesten en wijnliefhebbers: een home bar in huis

Ben jij een echt feestbeest of houd je wel van een wijntje of borreltje op zijn tijd? Dan heb je vast wel wat flessen drank in huis staan. Je hoeft je fles Jack Daniels niet achter gesloten deuren te zetten, want bijna niets staat chiquer en gezelliger in een huis dan een èchte home bar.

Home bars passen bij iedere interieurstijl en je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat jouw bar het buitenbeetje van je interieur wordt. En wat vooral fijn is van een home bar tijdens de wintermaanden is dat je de deur niet meer uit hoeft voor een gezellig borreltje!

Bron: Moregeous

Home bars zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een boekenkast, een vitrine of gewoon een side table gebruiken om jouw flessen uit te stallen. Wil je een oldschool bar cart? Dan hebben wij een toffe DIY voor je, waarmee jij van een commode van Ikea je eigen home bar maakt.

Wil je een kleurrijk exemplaar? Zet dan een bosje bloemen naast de Blue Curaçao en de limoenen. Ben je meer van de stoere, klassieke stijl? Ga dan voor gouden accenten in combinatie met een vintage item van grof hout.

Op een home bar hoeven natuurlijk niet alleen maar flessen sterke drank te staan. Je kunt er ook mooie kristallen glazen op uitstallen. Planten, boeken, beeldjes, alles mag op de home bar geplaatst worden.

Bron: O'DOME

Ben je meer fan van een industriële look? Dan hebben we ook nog een toffe DIY voor je, namelijk een bar van stoer metaal.

Tip: doe de drank in een karaf voor een klassiek effect.

Bron: O'DOME
Reageer op artikel:
Tof idee voor feestbeesten en wijnliefhebbers: een home bar in huis
Sluiten