Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 4 dec 2014

Toeren door de Amsterdamse grachten in een hot tub? Dat kan!

Eerder deze week schreven we al over een multifunctionele boot, die tevens caravan is en vandaag hebben we weer nieuws op het hybride-boten-gebied. Misschien ben je al bekend met de HotTug? Deze hot tub en tug (sleepboot) in één zal vanaf het nieuwe jaar toeren door de Amsterdamse grachten!

Voor degene die dit warme bad op water nog niet kent, volgt even een korte introductie. De HotTug is de eerste hout-gestookte hot tub waarin je kunt varen. Frank de Bruijn van Supergoed ontwierp de HotTug vanuit de overtuiging dat ervaring van de buitenlucht belangrijk is voor mensen. Hij gebruikte zijn ervaring met houtkachels op zijn eigen woon- en werkschip en ontwikkelde een hout-gestookte onderwaterkachel voor de HotTug. In 2012 kwam ging de eerste HotTug het water op en ondertussen kun je het varende bubbelbad huren in Rotterdam en IJlst, maar ook in Londen en Kopenhagen.

Oh, wat zouden wij graag in dit warme bad duiken zeg! Bekijk het filmpje hieronder maar even.

Wanneer komt de HotTug naar Amsterdam?
Begin 2015 komt de HotTug naar Boom Chicago in Amsterdam, waar je de boot voor een uur kan huren voor een privé-tour met vrienden of – voor de sensatiezoekers – een tour met vreemden. De tug biedt plek aan 6 å 7 personen en komt met een schipper. Je kan drankjes halen bij de bar van Boom Chicago en die uiteraard lekker meenemen in bad.

Wat kost het?
De HotTug vertrekt normaal gesproken alleen om 3 uur ‘s middags. De kosten voor een tour met minimaal 3 personen zijn €50 per persoon; een privé-tour kost €250 en als je een privé-tour buiten de normale vertrektijden wilt boeken, kost dit €450, maar dan wordt je wel opgehaald en afgezet waar jij wilt.

Waar kan ik reserveren?
De exacte startdatum van de HotTug-tours is nog niet bekend, maar je kan al wel een mailtje sturen naar [email protected]

www.boomchicago.nl

Reageer op artikel:
Toeren door de Amsterdamse grachten in een hot tub? Dat kan!
Sluiten