Merve Ozturk
Merve Ozturk Gang 23 dec 2020

Yes: 5 ultieme tips om van een kleine hal t贸ch een fijne entree te maken

Een klein huis is fijn – kwalitatieve meubels zijn goedkoper, je hoeft een minder grote ruimte schoon te maken en het ziet er ook nog knus uit. Toch kent het ook wat struggles. Zo kan het zijn dat je zo’n ongemakkelijk kleine hal hebt dat je gewoon niet weet wat je er mee moet.

Herkenbaar? Dan ben je bij Roomed op het juiste adres. Vandaag delen we namelijk de ultieme tips om van je kleine hal t贸ch een fijne entree te maken.

Z贸 maak je een fijne entree in je kleine hal

1. Plaats een smal kastje

Een smalle kast kan veel voor je betekenen. Je kunt ‘m gebruiken als decoratie maar je kan er ook je portemonnee en sleutels op bewaren zodat je zeker weet dat je die niet vergeet.

Een kleine toevoeging als deze kan de ruimte omtoveren tot een stijlvolle plek. Bovendien ben je er niet veel ruimte aan kwijt.

2. Bevestig haken aan de muur

Een enorme kapstok is niet weggelegd voor jouw kleine hal. Hang in plaats daarvan functionele haken aan de muur. Zo kun je zelf een goede plek uitkiezen zodat alle jassen en tassen je straks niet in de weg zitten. Behalve buitenkleding, kan je er ook sleutels en mondmaskers aan hangen zodat ze ze nooit meer vergeet.

Lees ook: Toffe inspiratie: verrijk je gang of slaapkamer met een tak als kapstok

3. Een zachte poef

Een poef is wederom ook erg handig om te hebben in je kleine hal. Vooral wanneer je jouw schoenen aan wilt trekken is het fijn om er even bij te kunnen zitten.

Je kan er een nemen dat precies in jouw interieur past waardoor het ook nog eens een fijne binnenkomer is. Zo kan je gaan voor een luxe fluwelen poef of een Bohemian sfeer toevoegen met een poef waar franjes op zijn genaaid.

4. Quick check before you go

Een spiegel mocht uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. Het is niet alleen handig om even een snelle outfit-check te doen voordat je weggaat, ook zorgt het ervoor dat je ruimte groter lijkt dan het in werkelijkheid is.

5. Zorg voor goede verlichting

Je kleine hal kan n贸g kleiner lijken als je er gedimd licht gebruikt – het is dan namelijk vrij donker. Als je echt een fijne entree wilt maken is goed licht van belang.

Doe eens gek en ga voor een kroonluchter in je hal. Dit zorgt voor veel licht en is bovendien op het plafond waardoor het geen functionele ruimte inneemt. Sterker nog – het zorgt er juist voor dat de ruimte er groter uitziet.

Meer handige tips voor de gang

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

My Domaine

Reageer op artikel:
Yes: 5 ultieme tips om van een kleine hal t贸ch een fijne entree te maken
Sluiten