Naomi Pater
Naomi Pater Interieur 4 mrt 2022

7 fantastische manieren om je gang een upgrade te geven

Wanneer visite een voet over de drempel zet maken ze als eerst kennis met de gang. Deze ruimte is praktisch gezien dus het visitekaartje van je woning en dus je interieurstijl. Belangrijk dus dat ook deze plek, hoe klein die ook is, er verzorgd en stijlvol uitziet. De hoogste tijd om hier werk van te maken en de gang een upgrade te geven.

In dit artikel geven we je zeven tips om dit voor elkaar te boksen en een stijlvolle indruk achter te laten.

Met deze tips geef je de gang een upgrade

1. Opruimen

Zorg er allereerst voor dat de ruimte er opgeruimd en clean uit ziet. Dit bereik je door te kiezen voor wandkasten die je gebruikt voor rondslingerende sjaals, handschoenen en mutsen. Ook een hippe geweven mand verbergt de nodige rommel en staat bovendien charmant.

2. Breng hoekjes tot leven

Die twee hoekjes naast de deur zijn misschien klein, maar dat betekent niet dat je ze hoeft te verwaarlozen. Hang er kleine schilderijtjes op, plaats er kaarsen of trendy lampen. Je kunt er ook een bakje neerzetten waar iedereen z’n sleutels in gooit. Handig, want dan raak je ze niet kwijt en liggen ze altijd op dezelfde plek.

In een wat groter hoekje kun je ook een authentiek bankje met vrolijke kussens plaatsen. Denk ook aan een tafeltje met daarop een stapel tijdschriften. Staat lekker nonchalant en het verwelkomt de bezoekers direct.

3. Natuurlijke materialen

Gebruik bij de inrichting van de hal natuurlijke kleuren en materialen. Dit geeft de ruimte veel sfeer en straalt ook nog eens rust uit. Vergeet ook niet om wat groen toe te voegen bij de ingang, want dit zorgt voor een gastvrije uitstraling.

4. Minimalisme

Een drukke, schreeuwende hal schrikt eerder af dan dat het uitnodigt om de rest van het huis te bekijken. Kies daarom liever voor minimalisme. Het houdt de ruimte ook nog eens clean.

5. Een zwevende wandplank

Heb je een kleine gang, maar wil je er toch wat van maken? Hang dan een zwevende wandplank op. Je kunt hier mooie koffietafelboeken opzetten en een prachtige vaas met een vers boeket.

Het is ook leuk om meerdere planken schuin boven elkaar te hangen, waardoor je nog meer ruimte hebt voor leuke spulletjes.

6. Een smalle tafel

Als je een kleine hal hebt is een tafel bij uitstek geschikt om de ruimte een boost te geven. Je hebt zo ook nog eens meer plek voor leuke accessoires.

Hang daarboven een fantastische spiegel, zodat bezoekers direct kunnen zien of hun haar nog goed zit. Ook wanneer jij zelf de deur uit gaat kun je nog even een glimp in de spiegel werpen. Check!

7. Farmhouse sfeer

Wil je écht een uitnodigende entree? Laat je dan inspireren door de kneuterige farmhouse sfeer. Het gedempte kleurenschema en de rustieke details geven je gang een warme uitstraling. Wanneer je dus een voet over die drempel zet ben je pas echt weer lekker thuis.

Ga met deze 5 stappen van rommelige gang naar opgeruimde entree

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
7 fantastische manieren om je gang een upgrade te geven
Sluiten