Estelle Beukman
Estelle Beukman Tips 19 nov 2017

Tips voor het stylen met faux fur

Faux fur, je kunt er op het moment niet omheen. Hou jij ook zo van dit stofje, maar vind je het moeilijk om te stylen? Dan moét je dit echt even lezen! Wij hebben 4 styling tips voor je op een rij gezet.

Er zijn ook faux fur vloerkleden! Hier vind je onze favoriete websites voor faux fur vloerkleden.

Idolza

Koude winterdagen

De winter is in zicht, ijskoud natuurlijk! Vooral ‘s nachts lig je te rillen van de kou. Een faux fur kleedje op bed is een prima oplossing. Ze zien er niet alleen stylish uit, maar de kleden zijn ook nog eens heerlijk warm. Wees voorbereid op de kou en haal je kleedje maar vast in huis!

Simons

Ton sur ton

Het is ook een goed idee om te spelen met verschillende tinten tijdens het stylen van faux fur. Denk hierbij aan ton sur ton. Ton sur ton is op dit moment helemaal hot en wil zeggen dat er een combinatie gemaakt wordt van één bepaalde kleur in verschillende tinten. Bijvoorbeeld een combinatie van verschillende tinten bruin zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

2ladiesandachair

Combineren

Wij vinden faux fur een aanwinst voor je interieur. Er is zoveel keus, dat wij zelfs een beetje moeite hebben met kiezen! Daarom is het een goede optie om de faux fur kussens, plaids en vloerkleden te combineren met elkaar. Zo hoef je niet te kiezen en het maakt je interieur ook nog eens een geheel.

Allipuraph

Chique

Namaakbont kan ook dienen als placemat zoals je hierboven ziet. Het oogt chique en hoe leuk is het dan om dit met een speciale dag als kerst te doen? Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat het geen kliederboel wordt!

Meer inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tips voor het stylen met faux fur
Sluiten