Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 9 jul 2017

Tiny plants maken het leven (en wonen) een stukje leuker

Je wilt meer groen in huis, dus dan koop je een plant. Logisch! Veel mensen gaan in één keer voor een grote plant. Een Monstera bijvoorbeeld, of de populaire pannenkoekenplant. Maar wij inspireren je ook graag met een andere trend die we al een tijdje spotten: tiny plants!

Deze superkleine plantjes zet je in een groep bij elkaar, waardoor er een gezellige en vrolijke groep met plantjes ontstaat. Ideaal voor in de vensterbank of ter decoratie op een bijzettafel.

Leuk idee: heb je een bar cart? Zet hem dan helemaal vol met tiny plants! Deze plantjes doen op zichzelf misschien niet zo heel veel, maar in groepsverband zorgen ze voor heel wat sfeer.

Lees ook: vul je bar cart met planten in plaats van drank!

Als je de plantjes toch liever in iets kleinere getale aanschaft, kan dat natuurlijk ook gewoon. We adviseren je dan wel om ergens anders meer aandacht aan te besteden, bijvoorbeeld opvallende bloempotjes met een fel kleurtje of een patroon. Zo vallen de tiny plants nooit in het niet.

Je kunt ze natuurlijk ook gewoon combineren met een stel grote planten. Door verschillende planten in verschillende hoogtes samen ergens neer te zetten creëer je een stijlvolle en gezellige plantenhoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiny plants maken het leven (en wonen) een stukje leuker
Sluiten