Je kunt nu slapen in dit stijlvolle tiny house for 4 personen (30m2!)

Tiny houses zijn de nieuwste en meest vooruitstrevende trend op woon- en interieurgebeied! We gaven je eerder al meerdere kijkjes in piepkleine huisjes waar op een enorm praktische en duurzame manier met ruimte wordt omgegaan. Benieuwd geworden naar hoe het in het écht is? Lees dan snel verder…

Via Droomparken de Zanding kun je nu namelijk een onwijs stijlvol en gezellig huisje huren! De foto’s liegen er niet om… Ook op 30(!) vierkante meter kun je gewoon stijlvol wonen.

tiny house
tiny houses by droomparken

Hoe knus en gezellig is deze kleine woonkamer? Het oppervlak van dit huis mag dan wel 30 vierkante meter zijn; het huis maakt er optimaal gebruik van door de tweede verdieping. De trap die naar deze verdieping leidt loopt schuin over de woonkamer. Maar in plaats de ruimte drukker en kleiner te maken, zorgt hij hier juist voor een gezellige knusse sfeer!

droompark de zanding
tiny house in nederland

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Lijkt het jou wel wat en wil je eigenlijk wel meer over tiny houses ontdekken? Dat kan! Bekijk bijvoorbeeld Marjoleins avontuur (zij woonde als eerste Nederlander in een tiny house) of bekijk dit coole 3D-geprinte huisje (ook vrij tiny) waar je écht in kunt slapen!

Droompark de Zanding

Reageer op artikel:
Je kunt nu slapen in dit stijlvolle tiny house for 4 personen (30m2!)
Sluiten