Wonen in een Tiny House? Het Wikkelhouse kun je per 5 m2 zelf indelen

Het wonen in een Tiny House wordt steeds populairder. Voel jij je in je compacte studentenkamer ineens heel vooruitstrevend? Nou, het zit toch nét iets anders in elkaar. Een tiny house is namelijk een volledig uitgeruste én duurzame woning, met (gewoonlijk) een oppervlakte dat niet groter is dan 28 m2. Klinkt het als iets voor jou? Ontwerp dan je eigen Wikkelhouse.

Benieuwd hoe het is om in een Tiny House te wonen? Dit stel besloot fulltime te gaan reizen in hun huisje.

Wikkelhouse

De basisconstructie van het zogenaamde Wikkelhouse (gemaakt van Scandinavische bomen) bestaat uit losse standaard segmenten van elk 5 vierkante meter. Via onzichtbare koppelingen kun je ze aan elkaar schakelen. Het huisje is op deze manier uit te breiden met één of meerdere modules voorzien van een toilet, badkamer en keuken. Op deze manier kun je zelf je eigen huis indelen.

Reislustig?

Last van wanderlust? Het Wikkelhouse is perfect voor reislustige types. Door het lage gewicht is er in de meeste gevallen namelijk geen fundering nodig, waardoor het huis gemakkelijk geplaatst én verplaatst kan worden. Op deze manier kun je wonen waar je wil; want je neemt je thuis gewoon mee!

Duurzaam

Wist je dat het Wikkelhouse maar liefst drie keer duurzamer is dan traditionele bouw? Daarnaast heeft het compacte huisje een verwachte levensduur van minimaal vijftig jaar.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Kijk dan hier.

>> Zo richt je een kamer van 16 m2 stijlvol in.

Nog niet overtuigd of een tiny house iets voor jou is? Hier zie je hét bewijs dat je stijlvol én klein wonen goed kunt combineren

Tiny Findy

Reageer op artikel:
Wonen in een Tiny House? Het Wikkelhouse kun je per 5 m2 zelf indelen
Sluiten