Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 3 apr 2018

Dit is het meest stijlvolle Tiny House dat we ooit hebben gezien

De Tiny House trend is een trend waar we fan van zijn. Dat stijlvol en luxe wonen op een paar vierkante meter mogelijk is, bewijst dit charmante Tiny House maar weer eens. Je zou bijna niet geloven dat het huis zo klein is!

Dit Tiny House genaamd Escher is ontworpen door New Frontier Tiny Homes. De Tiny House is gebouwd op een trailer, zodat je er alle kanten mee op kunt. Geen enkele dag hetzelfde uitzicht voor de bewoners van dit Tiny House. In totaal kunnen er drie personen wonen in de Tiny Home. Er is veel gebruik gemaakt van ramen, zodat je geen claustrofobisch gevoel krijgt als je binnen bent.

Roomed-tiny-house
Roomed-tiny-house
Roomed-tiny-house

De ‘masterbedroom’ is bereikbaar via een klein trappetje in de keuken. Zo rol je ‘s morgens dus direct uit bed achter een mok dampende koffie. En met de grote ramen aan alle zijkanten van de slaapkamer, kan je dus altijd genieten van een fantastisch uitzicht als je wakker wordt. Daar worden wij nou blij van!

Opbergruimte

Een probleem dat altijd terugkomt bij een klein huis: hoe zorg je voor genoeg opbergruimte? In dit huis lijkt daar rekening mee gehouden te zijn. Hoewel de keuken natuurlijk klein is, is er wel voldoende ruimte om alles op te bergen. Dit kom onder andere door de extra planken die aan de rechterkant toegevoegd zijn. Handig voor wijnglazen, en leuk om wat kleine decoratie op te zetten.

Roomed-tiny-house

Mooi: voeg wat brons toe in de keuken voor een chique uitstraling.

Roomed-tiny-house

Met de opklapbare planken is er zelfs nog een soort studeer/werkruimte gecreëerd. Wat slim!

Roomed-tiny-house
Roomed-tiny-house

Handig: de banken die je in de onderste foto ziet, de kan je onder de keuken vandaag schuiven. Zo heb je dus altijd extra zitplekken als er een keer onverwachts visite voor de deur staat.

Nog een Tiny House:

Dit draaiende Tiny House is ideaal voor zonaanbidders. En hier kan je een stijlvol nachtje logeren op 30 vierkante meter.

Bron en foto’s: New Frontier Tiny Homes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is het meest stijlvolle Tiny House dat we ooit hebben gezien
Sluiten