Kiara Louis
Kiara Louis Trends 25 mei 2018

Dit Tiny House is stijlvoller dan jouw interieur (ja, dat durven we te zeggen)

Terwijl sommige mensen met alle ruimte van de wereld nog geen fijn interieur kunnen samenstellen, is dit tiny house het bewijs dat dit ook op kleine schaal prima kan. Er kunnen zes mensen slapen en ook je huisdier kan gewoon mee. Door een speciaal zonnesysteem kan je er ook mee off-grid. Met deze tiny house ben je dus vrij om te gaan en staan waar je maar wilt

Alles wat je nodig hebt

Deze trailer heeft onder andere een loft bed, wat laag genoeg ligt – zodat je niet je hoofd stoot aan het plafond. In de fijne badkamer kom je helemaal tot rust en kan je je even opfrissen. En deze ziet er tien keer beter uit dan een camping-achtige douche. Zo kan je makkelijk van de natuur genieten én comfort behouden. Je vindt in dit tiny house op wielen ook een fijne keuken, daarnaast kan je ook gewoon je kano, surfboard of fiets meenemen – want is er genoeg opbergruimte. Eigenlijk vind je hier alles wat je nodig hebt.

Roomed- Tiny House
stijlvol tiny house
stijlvol tiny house

De slaapkamer doet echt niet onder aan de gemiddelde slaapkamer. Doordat de witte muren worden gecombineerd met een spiegel, oogt de ruimte best groot. De kussentjes en de aankleding geven de ruimte nog net wat meer gezelligheid, zodat het geen kaal interieur wordt.

Roomed - Tiny House

Badkamer uit onze dromen

Deze badkamer lijkt wel uit onze dromen te zijn gekomen. Mooie afgewerkt hout, waar je helemaal tot rust komt. Je staat onder een fijne regendouche en kan door het dak heen kijken. Zo kan je douchen onder de sterrenhemel. Wie wil dat nou niet?

Eigen kookeilandje

De keuken is ook erg mooi afgewerkt, je hebt zelfs je eigen kookeilandje. De kastjes zijn genaakt van aluminium, wat fris en licht gevoel geeft. Ook heb je een oventje in dit tiny house, zodat je zelfs taart kan bakken. Letterlijk alles wat je wilt, is te vinden in dit tiny house.

Strandhuisje of boomhut

Het leuke is dus dat je ‘m overal neer kan zetten waar je wilt, want hij is off-grid. Zelfs in de bergen of in de jungle moet deze unit het dus redden. Het balkonnetje wat er bij zit, creëert een fijne buitenruimte. Hierbij is de buitenomgeving jouw decor. Zet ‘m op een strand, en je hebt een strandhuisje. Zet ‘m in de jungle en je hebt een soort super-de-luxe boomhut. Wat je ook maar wilt, met dit tiny house op wielen is het mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant: Dit duurzame tiny house gaat volledig op de Scandinavische wildernis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Tiny House is stijlvoller dan jouw interieur (ja, dat durven we te zeggen)
Sluiten